自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

請問幾錢呀?而家我帶月con,$7xx半年, 其實之前帶年con 但因為上年成日發炎,視光師叫我轉帶月con,一個月一對較好,而家帶左幾個月,覺得好方便,一個月換一對感覺乾淨d, ,而家想配day con,邊個牌子好呀?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

nkm11 發表於 17-8-7 17:11
請問幾錢呀?而家我帶月con,$7xx半年, 其實之前帶年con 但因為上年成日發炎,視光師叫我轉帶月con,一個月 ...

呢d要試,去返相熟果日問下先

禁止訪問

公爵府

回覆樓主:

隻隻牌子唔同仲分好多款,平既一百蚊30隻都有,我只建議唔好買呢隻,佢非常好戴,舒服唔乾的,但非常難除,我試過除一隻除左五分鐘,然後另一隻除唔到,要單起眼睇野,最後用多十分鐘除埋第二隻,我決定用完呢盒轉其他。

珍珠宮

[email protected] 發表於 17-8-7 18:28
隻隻牌子唔同仲分好多款,平既一百蚊30隻都有,我只建議唔好買呢隻,佢非常好戴,舒服唔乾的,但非常難除, ...

我都用呢隻牌子,初初覺得難除,習慣咗又無咩嘢, 之前公司有員工promotion ,$100/pack (30隻),無散光。

大宅

回覆樓主

係眼鏡鋪配,戴開博士倫 1 day 好舒服,戴左好似冇戴咁。之前戴過 Acuvue moist, 弧度唔啱成日眨眼就移位。買戴開既長戴鏡牌子弧度多數都啱

複式洋房

回覆 [email protected] 的帖子

我都戴呢隻架,要洗乾淨手,手乾左,再於con 既4點同8點位置向上推,就好易除到

公爵府

Karkarina 發表於 17-8-7 19:30

我都戴呢隻架,要洗乾淨手,手乾左,再於con 既4點同8點位置向上推,就好易除到 ...

視光師都係咁教我,好易除,一下ok

公爵府

[email protected] 發表於 17-8-7 18:28
隻隻牌子唔同仲分好多款,平既一百蚊30隻都有,我只建議唔好買呢隻,佢非常好戴,舒服唔乾的,但非常難除, ...

呢隻perfect。至於話難除,你睇下7、8樓点講。

男爵府

畀面勳章

回覆樓主

多謝大家意見,我去眼鏡鋪問下

公爵府

我都戴呢隻架,要洗乾淨手,手乾左,再於con 既4點同8點位置向上推,就好易除到 ...

我係咁除呀,唔通我有問題

複式洋房

[email protected] 發表於 17-8-8 00:50
我係咁除呀,唔通我有問題
不過有時我隻眼好乾,都會難除既

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

我當年第一次帶都係咁帶

首頁

尾頁

跳至