用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 706|主題: 933540

鍾意睇戲可留意呢個app, HMVOD

子爵府

國民生產總值:12875

BKXmas勳章

我係好鍾意睇戲的,近日download 左呢個app 覺得幾好想同大家分享吓。

HMVOD 係 HMV 嘅睇戲app, 月費訂閱服務,每個月月費為 $88,訂戶可無限觀看平台上的「會員無限睇」內容,首月月費豁免。另外,該平台每收取一次月費,均會附送 60 點「點播點數」,可以用作點播如新上架的特定「單點」電影。「單點」電影所需的點數大都為 30 點(高清)及 25 點(標清),可於第一次點播之後 48 小時內任睇。若附送的點數用盡後,仍可以逐套額外付費點播,每點點數相等於港幣一元。(Cr: unwire.hk)

因為free 一個月月費,簡單講即係依家一登記已可免費睇佰幾套戲(當然唔係新片,但唔駛錢都ok); 另外仲有60點睇新戲,即係可免費睇兩套高清新片。我試左好順暢,大家有興趣的話可以睇睇丫。試過唔岩睇唔renew 就可以了。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:1711

BKXmas勳章

回覆樓主:

Thx for sharing

大宅

國民生產總值:2559

BKXmas勳章

回覆樓主:

請問係米一定要填paypal資料先可以免費試用?

複式洋房

國民生產總值:405

BKXmas勳章

子爵府

BKXmas勳章

babychuhk 發表於 17-8-7 23:42
請問係米一定要填paypal資料先可以免費試用?

唔需要啊。電話號碼同email address 登記就得。

侯爵府

國民生產總值:23336

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

millennia 發表於 17-8-7 20:44
我係好鍾意睇戲的,近日download 左呢個app 覺得幾好想同大家分享吓。

HMVOD 係 HMV 嘅睇戲app, 月費訂閱 ...

Thx for sharing剛剛想搵戲睇
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

唔得嘅⋯⋯⋯⋯

子爵府

BKXmas勳章

oilamyoyo 發表於 17-8-8 01:23
Thx for sharing剛剛想搵戲睇

我都試左幾次係咁。但再按過睇清楚發現佢要我入Apple pw, 唔係SMS 俾我嘅pw, 咁我再入Apple pw 就ok 了

子爵府

BKXmas勳章

oilamyoyo 發表於 17-8-8 01:31
唔得嘅⋯⋯⋯⋯

我前日登記的

侯爵府

回覆樓主

佢要我入信用卡嘅

子爵府

BKXmas勳章

oilamyoyo 發表於 17-8-8 01:39
佢要我入信用卡嘅

咁奇怪?我無入過任何credit card or PayPal 資料啊

子爵府

BKXmas勳章

oilamyoyo 發表於 17-8-8 01:39
佢要我入信用卡嘅

唔通因爲我係1010用戶!?因為我一入係click 左 csl/1010 用戶登記的。。。

公爵府

國民生產總值:29169

BKXmas勳章

millennia 發表於 17-8-8 01:34
我都試左幾次係咁。但再按過睇清楚發現佢要我入Apple pw, 唔係SMS 俾我嘅pw, 咁我再入Apple pw 就ok 了
...

要入 apple pw,會唔會係有古怪嘅 app?有啲 app 係會記得資料,會唔會將來俾人盗用㗎?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎