親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

同囡囡兩個人自由行到東京,凌晨四點到羽田機場,住上野區酒店,請問各位我應該留喺機場定係去上野先?咁早有冇地方食嘢或可以休息,謝謝!

瑪瑙宮

大廚勳章

kylie_mom 發表於 17-8-7 23:05
同囡囡兩個人自由行到東京,凌晨四點到羽田機場,住上野區酒店,請問各位我應該留喺機場定係去上野先?咁早 ...

拿完行李。。。柯個尿洗個面。。。應就夠鐘有車出市區。。。放行李回酒店,最多人愛之後去築地
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

禁止訪問

瑪瑙宮

大廚勳章

IKaNai 發表於 17-8-7 23:41
我都好想知道囡囡有幾大, 8歲 ? 18 歲 ?

點解會同細路, 坐呢的殺死人時間航班.

我like 凌晨。。。但多數到步已06:xx。。。有車出市區

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

禁止訪問

子爵府

seaheart88 發表於 17-8-7 23:42
我like 凌晨。。。但多數到步已06:xx。。。有車出市區

我上次同阿仔凌晨到羽田,book咗機場內酒店,出境行幾分鐘就到,行去酒店途中買埋mos burger做宵夜。第二朝瞓到十点幾先出市區,我覺得幾好!

wcpcelia    發表於 17-8-8 15:07

珍珠宮

回覆樓主:

我上次係凌晨5點到羽田機場,入埋境都係5點3,我搭7點幾去千葉motherfarm嘅機場巴士,所以仲有2個鐘hea,響機場食早餐(有mos burger, 快餐店,烏冬),食完行下7仔,去5樓展望台,有間免稅店同手信店都開左,跟住坐下休息下。

如果有車出巿區,咪出去食早餐,搵間24小時激安行,超市行,10點d百貨公司又開了

黎緊9月頭都係凌晨機羽田,我會去築地先

我鐘意凌晨機。。。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我會慢慢先去餐廳hea吓食個早餐, 先出去酒店寄行李開始行程, 會預大約3/4點返酒店攞房, 沖個涼攤吓, 晏少少去食吓癲拿

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 seaheart88 的帖子

但我女兒不好剌身

子爵府

回覆 Littlecatta2013 的帖子

thank you

首頁

尾頁

跳至