自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

雖然我估我都係唔識睇

子爵府

回覆樓主

禁止訪問

大宅

2018復活節勳章

所以我唔介意人地呻,最緊要係佢知道有人理解佢

公爵府

catgirl0927 發表於 17-8-8 15:27
所以我唔介意人地呻,最緊要係佢知道有人理解佢

之前有個朋友,乜野都放在心裏又大壓力,結果痴左線

我近年壓力大,工作好demanding, 揍仔又煩,工人又受氣,父母七老八十又乜旨意我(包括經濟上依賴我),呻兩句又俾我老豆話,一點關心都無,好似我辛苦係應該的

伯爵府

回覆樓主:

呻出黎會冇咁易抑鬱,當然要朋友捱義氣聽

大宅

2018復活節勳章

OKC 發表於 17-8-8 18:39
之前有個朋友,乜野都放在心裏又大壓力,結果痴左線

我近年壓力大,工作好demanding, 揍仔又煩 ...
我明呀,父母都係一呻就話你唔捱得 所以有時我都係同男朋友講,或者上黎BK講,可以任呻唔嬲

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主:

禁止訪問

大宅

其實情緒支援都好緊要牙

首頁

尾頁

跳至