用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
12oC.65%

義工

論盡家傭 今日: 3|主題: 124525

搽藥油

別墅

國民生產總值:789

BKXmas勳章

我唔明呀姐點解日日都搽白花油
直頭當香水用
可能想提神,唔明
成屋藥油味

王國熱話
有無人去過101手工涮涮鍋
超嬲! 卜左1間無信用既 Party Room (觀塘區)
素食餐廳,有無好介紹?
想食煲仔飯,有冇好介紹?

翡翠宮

國民生產總值:86375

2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

暗示比你知佢呢度痛個度痛, 唔好叫佢做野, 等佢白支人工
Forgot, 小心你D飯送都有味.

男爵府

國民生產總值:5534

2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mars_Mars 發表於 17-8-8 07:40
我唔明呀姐點解日日都搽白花油
直頭當香水用
可能想提神,唔明

你有無問佢點解呀 。

別墅

BKXmas勳章

VCBB小天使 發表於 17-8-8 23:35
你有無問佢點解呀 。

佢又會做野,又唔係Lau 休息
做左一年多,睇過兩次醫生
所以我無問
之前比左兩支冬青膏佢,日日勁搽,成屋臭晒,我先話佢
最搞笑係搽完冬青膏去吹風扇,話好凍,又話我地冷氣開得大

男爵府

國民生產總值:5534

2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mars_Mars 發表於 17-8-9 08:01
佢又會做野,又唔係Lau 休息
做左一年多,睇過兩次醫生
所以我無問

咁你又唔問 , 咁即係點 。

別墅

BKXmas勳章

VCBB小天使 發表於 17-8-10 06:02
咁你又唔問 , 咁即係點 。

覺得問,佢可能話尼度唔舒服,個度唔舒服,重幣
見到佢有做野就算
但感覺奇怪囉

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎