用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
15oC.54%

義工

出埠旅行 今日: 336|主題: 132896

[澳門] 奧特曼‧英雄再現 澳門站2017

複式洋房

國民生產總值:142

BKXmas勳章

個仔好鍾意超人系列,襯佢生日諗住帶佢去,但船票+遊戲區入場卷中旅Promo$389,船票+遊戲區入場卷+舞台劇中旅Promo要699,三個人要成二千蚊,仲要未計食飯,請問大家知唔知當日才買舞台劇,會否有平飛呢?

王國熱話
(比大肚婆呻下)99零關心
你媽咪係衰人
其實我好憎男家嘅人, 除咗我老公,好唔...
難得有好好既老爺奶奶

大宅

國民生產總值:3315

BKXmas勳章

699係中旅社promo?請問係邊度見到?我上佢個網搵唔到

複式洋房

國民生產總值:142

BKXmas勳章

回覆 raicherry 的帖子

http://ww1.ctshk.com/zh/ch-ultraheroes/

打去中旅社問詳情

珍珠宮

國民生產總值:42139

BKXmas勳章

回覆樓主

現場買飛仲貴!唔會有特價!

大宅

國民生產總值:1901

好媽媽勳章 BKXmas勳章

有冇人玩咗室內遊樂場? 每個遊戲要幾多token?

珍珠宮

國民生產總值:37044

食得好勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章

rabbyy 發表於 17-8-13 21:33

約5-13 個幣一次

大宅

國民生產總值:1680

BKXmas勳章

回覆樓主:

樓主你幾時去?我有手帶,裡面仲有金幣,你要嗎?

珍珠宮

食得好勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章

cycynk0414 發表於 17-8-21 18:17
樓主你幾時去?我有手帶,裡面仲有金幣,你要嗎?

我過幾日去

侯爵府

國民生產總值:23729

2017勳章 BKXmas勳章 育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

qqlun 發表於 17-8-22 10:24
我過幾日去

有4張Ultra Heroes遊樂場入場卷出售,每張入場卷連6個代幣(每張原價$120),有意請pm.

伯爵府

國民生產總值:19334

畀面勳章 BKXmas勳章

rabbyy 發表於 17-8-13 21:33

佢新推左個$190包每個game玩一次,我地果日玩完,只要響facebook打卡,佢又再比你玩多次

珍珠宮

littlecuitegirl 發表於 17-8-22 20:46
佢新推左個$190包每個game玩一次,我地果日玩完,只要響facebook打卡,佢又再比你玩多次
...

$190 現場買?

伯爵府

國民生產總值:19334

畀面勳章 BKXmas勳章

qqlun 發表於 17-8-23 10:21
$190 現場買?

Yes,$120入場,$190包玩各game一次

珍珠宮

littlecuitegirl 發表於 17-8-23 10:23
Yes,$120入場,$190包玩各game一次

明白 thx

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎