用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
11oC.48%

義工

自由講場 今日: 461|主題: 944101

純喫茶好飲咩 (香港有無得賣呢?)

版主

國民生產總值:64556

KMALL特別版勳章 2017勳章 BKXmas勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我囡係台灣買埋返黎

宅媽想知香港有無得賣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:8042

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咦。。。。盒嘢我生日嗰日到期喎

版主

KMALL特別版勳章 2017勳章 BKXmas勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stitch2012 發表於 17-8-8 13:43
咦。。。。盒嘢我生日嗰日到期喎
預祝你生日快樂
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

國民生產總值:4941

BKXmas勳章

回覆樓主:

我覺得唔好飲。(個人口味。。)
原來問香港有冇,真係冇留意,
之前未飲過既情況下,我係台灣都買左好多盒返香港。

版主

言多必失 發表於 17-8-8 14:05
我覺得唔好飲。(個人口味。。)
原來問香港有冇,真係冇留意,
之前未飲過既情況下,我係台灣都買左好多盒 ...
農曆年前同佢去台灣已經想買返黎, 但爆喼買唔到.

今次見佢買都想知香港有無得賣.

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

國民生產總值:4463

BKXmas勳章

回覆樓主:

銀城樓下賣台灣野個間有 好似係15蚊港紙
我比較鐘意飲佢地超商自家品牌茶多D

大宅

國民生產總值:2289

BKXmas勳章

回覆樓主

我好鍾意飲,鍾意柚子味!
香港冇得買

男爵府

國民生產總值:8629

BKXmas勳章

回覆樓主

橘橙味好飲

大宅

國民生產總值:2289

BKXmas勳章

ltp00222 發表於 17-8-8 14:25
...

旺角?間店叫咩名?

版主

ltp00222 發表於 17-8-8 14:25
...
宅媽真係好少行街, 係咪旺角區呢?

大宅

BKXmas勳章

akikomazu 發表於 17-8-8 14:28
旺角?間店叫咩名?

九里香

大宅

BKXmas勳章

miriam 發表於 17-8-8 14:31
宅媽真係好少行街, 係咪旺角區呢?

係 旺角銀城廣場樓下
佢fb有page ga

版主

ltp00222 發表於 17-8-8 14:37
係 旺角銀城廣場樓下
佢fb有page ga
唔該晒

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎