用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

想生BB 今日: 223|主題: 93146

有無試過去求簽

洋房

國民生產總值:40

可能有d迷信
但失望好多次之後就會想知道下
請問大家有無去求簽?覺得準唔準?

大宅

國民生產總值:1926

BKXmas勳章

我第一胎去龍母廟,兩個月有左,有摸埋龍床,諗緊準備第二胎去唔去好,但首先自己都要調理下

大宅

國民生產總值:2637

BKXmas勳章

回覆樓主

我都想去龍母廟,不過d人話年頭去拜先有用....唔知係唔係一定要年頭去先有用呢

子爵府

國民生產總值:12303

BKXmas勳章

回覆樓主

我有去求呀,第一胎就唔係年頭求既,11月去求簽 ,2月正月去摸龍床(摸到心想事成)跟住就有左喇,而家想生第二胎、又正月去左求同摸龍床,岩岩先開始試左一個circle唔中,下星期要再努力了
不過我有睇中醫調理架,信則有啦~

複式洋房

國民生產總值:473

BKXmas勳章

mika512 發表於 17-8-8 13:46
可能有d迷信
但失望好多次之後就會想知道下
請問大家有無去求簽?覺得準唔準?

我今年過年去左龍母廟求簽作福(仲要係上上簽),都摸到早生貴子,不過到現在都冇消息。我覺得你想就試啦,唔駛怕迷信既

洋房

國民生產總值:40

回覆樓主

多謝各位(emoji)希望大家都今月好孕

別墅

國民生產總值:620

BKXmas勳章

ekgw 發表於 17-8-8 14:27
我第一胎去龍母廟,兩個月有左,有摸埋龍床,諗緊準備第二胎去唔去好,但首先自己都要調理下
...

請問去邊間龍母廟?因我完全唔識拜神野,係咪幾時去都得咖?

大宅

國民生產總值:1926

BKXmas勳章

jimmycow 發表於 17-8-10 09:59
請問去邊間龍母廟?因我完全唔識拜神野,係咪幾時去都得咖?

去荃灣龍母廟,我都唔多識拜神嘅野,去到荃灣就搭的士上去,去到買份野拜,有個婆婆有得賣,我都唔太記得個份係乜野,買左就誠心祈求,之後裝香,化寶係拎出去嘅,有人會幫你化,可以求簽,但如果人多就冇得解簽,我個陣係年初三去,勁多人,好似解簽祈福係可以book定嘅,之後上去摸龍床,最好胎埋老公去啦,可以一齊摸丫嘛

別墅

國民生產總值:946

BKXmas勳章

Kit1004 發表於 17-8-9 09:14
我今年過年去左龍母廟求簽作福(仲要係上上簽),都摸到早生貴子,不過到現在都冇消息。我覺得你想就試啦 ...
我年中去都一摸摸到早生貴子呀, 但係到宜家都未有消息
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎