用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 38|主題: 60629

[淘寶] 查車通常會delay多少天?

男爵府

國民生產總值:7833

BKXmas勳章

同問

王國熱話
食品攪拌器
八个月BB可以食少量的純乳酪嗎?
8個月大bb去旅行可以帶咩食物比佢食?
有無行緊BLW既媽媽?

珍珠宮

國民生產總值:36214

好媽媽勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

新世代寫順延一天
唔急用都唔遇上

侯爵府

國民生產總值:23196

BKXmas勳章

回覆樓主:

1天,前日發,今日收貨了。

男爵府

BKXmas勳章

lyh80115 發表於 17-8-8 14:46
1天,前日發,今日收貨了。

前日好似未查車喎

沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

男爵府

BKXmas勳章

曲曲 發表於 17-8-8 14:29
新世代寫順延一天
唔急用都唔遇上

Me 2 la, 我裝修D野師父急用呀
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

複式洋房

國民生產總值:193

BKXmas勳章

回覆樓主:

通常佢地今日黎唔到,咪話查車囉,可以卸膊。
千祈唔好用hotbuy,夠膽死全車漏咗我件貨。

別墅

國民生產總值:564

BKXmas勳章

回覆樓主

依家我地公司中港d國際件都搞到延遲,今日比客追到死,話查車一係爆車wo
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎