用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

本地旅遊 今日: 0|主題: 7722

海洋公園夜埸

複式洋房

國民生產總值:216

BKXmas勳章

請問有無人去過夜晚夏水禮,佢依家有優惠入場費都係二百幾,知唔知多唔多人?玩機動遊戲需唔需要排隊?

王國熱話
有無BB做過開胸或心臟手術?
古寶濕敏淨益生菌
初生bb 有痰和咳, 應該點做?
2歲幾仔成日唔食飯

別墅

國民生產總值:724

我都想知啊

複式洋房

BKXmas勳章

但無人答(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

男爵府

國民生產總值:9043

BKXmas勳章

回覆樓主

我有年票,去過兩次星期五,玩到十點走,人唔多,又無咁熱,玩得好舒服。
我六點先坐纜車上山,唔使排隊,山上機動遊戲五至十分鐘就玩到。
遊戲包括玩水開放至九點,跟住可以出去水池果邊食野,9:15有跳舞表演,10:00有噴水表演,坐係度一面食野,一面睇表演都幾有氣氛。野食唔算好貴,一碗忌廉蝶蝶粉$48,烤雞半隻$98,豬手$148.夜間門票滿$80可減$50.我用年票都有八五折。
關門時間係11:00pm

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

BKXmas勳章

evapecosbb 發表於 17-8-12 17:34
我有年票,去過兩次星期五,玩到十點走,人唔多,又無咁熱,玩得好舒服。
我六點先坐纜車上山,唔使排隊, ...

好多謝你既解答!請問如果玩水的話需要帶定多套衫去換嗎?

男爵府

國民生產總值:9043

BKXmas勳章

sansan1122 發表於 17-8-12 18:16
好多謝你既解答!請問如果玩水的話需要帶定多套衫去換嗎?

要呀,會濕哂。有更衣室可換衫。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎