用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.82%

義工

自由講場 今日: 4058|主題: 943535

邊到有得打去疤針?

大宅

國民生產總值:1857

BKXmas勳章

手術後留下的疤有8cm
應該切走定打去疤針呢?
有人介紹我上深圳打300幾蚊一針
但我不敢上深圳打
香港打大概幾錢到呢?
去上去d醫學美容又支吾以對唔肯告訴我
打完要否隔一年再打呢?是否永久性的?
有無JM打過?
有朋友叫我去台灣長庚
但都要花幾萬去割,不知香港會否比台灣好呢?

大宅

BKXmas勳章

回覆樓主

請賜教

珊瑚宮

國民生產總值:112993

2017勳章 BKXmas勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

正路搵整容醫生問下意見, 點會諗去深圳打針呀? 陣間愈整愈大鑊點算!!

大宅

BKXmas勳章

cy101 發表於 17-8-8 16:36
正路搵整容醫生問下意見, 點會諗去深圳打針呀? 陣間愈整愈大鑊點算!!

是一個來自大陸的美麗媽媽教我去的
但我不太敢去,本來想去台灣醫院的
但又十五十六
想儘量喺香港

大宅

BKXmas勳章

回覆樓主

Up

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎