用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

夫婦情感 今日: 22|主題: 37905

whatsapp問題

別墅

國民生產總值:563

BKXmas勳章

請問大家知道whatsapp網頁版可以看到對方傳來的動態嗎?

王國熱話
光榮結業 一件不留 劈價速銷
13-21/10名牌戶外用品開倉
德國寶開倉 灣仔 (10月8至29日)
卡撒天嬌1折起開倉

大宅

國民生產總值:4017

BKXmas勳章

手機和電腦網頁版是同步的 !

https://faq.whatsapp.com/zh_tw/web/28080003

別墅

BKXmas勳章

cedarcone 發表於 17-8-9 00:22
手機和電腦網頁版是同步的 !

https://faq.whatsapp.com/zh_tw/web/28080003

知道是同步,但看不到他收到什麼動態,就是這個漏動,小三會用這個功能發訊息或相片給c6

別墅

BKXmas勳章

candytse817 發表於 17-8-9 10:49
知道是同步,但看不到他收到什麼動態,就是這個漏動,小三會用這個功能發訊息或相片給c6
...

有方法連動態都看到嗎?網頁版好像有些功能無

男爵府

國民生產總值:6583

開心吸收勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

睇另一半 whatsapp 有需要嗎? 點解係都要睇?

別墅

BKXmas勳章

hunterml 發表於 17-8-9 10:51
睇另一半 whatsapp 有需要嗎? 點解係都要睇?

因為要有證據,唔想屈佢

別墅

BKXmas勳章

candytse817 發表於 17-8-9 10:56
因為要有證據,唔想屈佢

我睇住佢delete來電記錄的,點解D男人可以咁賤

男爵府

candytse817 發表於 17-8-9 10:56
因為要有證據,唔想屈佢
想離婚就離, 香港無通姦罪.

侯爵府

國民生產總值:21621

醒目開學勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆 candytse817 的帖子

我覺得你唔好咁緊張,
你C6 Delete msg 可能係唔想刺激你,
男人唔想煩,如果小三撩佢或朋友講衰野,
佢地都會delete,未必有出軌行為㗎,
其實狗男女如果仲有野,個天一定會俾你知,
現在未有野就無謂自己迫死自己。
最重要的是你C6現在對你好嗎?

你多D同C6去拍下拖丶嗲下佢,
D男人越凶佢丶越管佢,就越有逆反情緒,
記住男人要尊重,
你內心唔信佢都好,
表面亦要扮到信賴佢丶需要佢。

別墅

BKXmas勳章

soso1227 發表於 17-8-9 12:06
回覆 candytse817 的帖子

佢對我好好,我只知道個小三仲有揾佢,我見到嘅只係whatsapp啲未接來電,我唔肯定佢有無回覆,所以亦無開聲問,就當佢係因為咩都無做過,所以因為唔想解釋唔想煩而delete……
但自已情緒好難控制,好似係咁幫佢揾籍口咁……
我都唔知咁樣啱唔啱??

男爵府

算吧啦, 你由想 check 佢果下開始已唔信佢無野.

侯爵府

國民生產總值:21621

醒目開學勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

candytse817 發表於 17-8-9 15:20
佢對我好好,我只知道個小三仲有揾佢,我見到嘅只係whatsapp啲未接來電,我唔肯定佢有無回覆,所以亦無開 ...
好多小三都唔甘心放手,佢不停搵你C6唔出奇,
你C6係所謂好男人,
一定不曉得對小三太絕,
佢可能諗住唔回覆,
讓小三知難而退吧,
現在乜都冇發生,
最重要是C6對你好好,
你發癲丶黑面=將C6送俾小三,
何必呢?
你C6真係咁鍾意小三就晨早走左啦,
你唔開心,小三就開心,
點解要俾佢咁開心,
個小三係同事?
你得閒就去接C6食lunch和放工,
Show下恩愛。

別墅

BKXmas勳章

soso1227 發表於 17-8-9 16:39
好多小三都唔甘心放手,佢不停搵你C6唔出奇,
你C6係所謂好男人,
一定不曉得對小三太絕,

我明白的,我現在也是這樣做,小三已離開公司,但如果要聯絡一定有佢地嘅方法
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎