用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
13oC.49%

義工

自由講場 今日: 6103|主題: 944083

想問你們覺得御藥堂靈芝孢子好定五色靈芝好D?

大宅

國民生產總值:1102

BKXmas勳章

女兒因鼻敏感,食左五色靈芝3年多,最近聽人介紹食御藥堂靈芝孢子,而且價錢平好多,想問有冇人食過,可以比D意見嗎?

複式洋房

國民生產總值:334

我有食緊御藥堂cs4蟲草, 係ok ge, 一日都係兩粒左右, 鼻敏感好返好多, 好過成日噴藥, 同埋精神好左, 訓得都好左

大宅

國民生產總值:2475

BKXmas勳章

回覆樓主:

五色
del by bk

大宅

BKXmas勳章

innerlina 發表於 17-8-10 21:16
我有食緊御藥堂cs4蟲草, 係ok ge, 一日都係兩粒左右, 鼻敏感好返好多, 好過成日噴藥, 同埋精神好左, 訓得都 ...

多謝您!我下次買比個女試吓!因做特價時平好多。

大宅

BKXmas勳章

moveflat 發表於 17-8-10 21:48
五色

食左幾耐呀?覺得真有效?

大宅

國民生產總值:2475

BKXmas勳章

honoluluwendy 發表於 17-8-10 22:28
食左幾耐呀?覺得真有效?

多過十年,肥但無三高,佢响廣西有人脈,D貨幾正
del by bk

別墅

國民生產總值:553

我自己同個仔都有食呀,我地兩個鼻敏感都好勁,之前都唔想食ge,但係個fd 話堅得,咁就試下,食左兩個月左右已經見到有改善,冇再打乞chi打得咁密,到而家我地都仲有食緊

複式洋房

國民生產總值:113

回覆樓主:

鼻敏感要食蟲草丸的

複式洋房

國民生產總值:289

BKXmas勳章

我有五色靈芝散裝賣 可以PM我試下

大宅

國民生產總值:3549

honoluluwendy 發表於 17-8-8 22:56
女兒因鼻敏感,食左五色靈芝3年多,最近聽人介紹食御藥堂靈芝孢子,而且價錢平好多,想問有冇人食過,可以 ...

我仔食余仁生, 我覺得功效幾好

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎