用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

二手市場 今日: 251|主題: 2236464

[其他] 尚有7仔印花2個想換新惠康印花2個

大宅

國民生產總值:3082

BKXmas勳章

想要惠康新印花2個用7仔印花交換。
可於中環至荃灣沿線交收

王國熱話
45歲想生第一胎係咪冇可能(emoji)
有無8月尾DD 既JMs ? 一齊入黎等Bingo !
有人有買過以下兩隻幫助懷孕嗎
IUI成功能分享下經驗嗎?

男爵府

國民生產總值:8692

BKXmas勳章

10元包郵寄出出
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業 / 個人 / 團體 廣告或宣傳推介成份之字句 / 圖片 / 超連結

大宅

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:2122

BKXmas勳章

回覆 shchow 的帖子

你好, 我有9 個惠康印花, 可以交換7-11 嗎? 謝謝

大宅

國民生產總值:2320

BKXmas勳章

shchow 發表於 17-8-8 23:44
想要惠康米奇印花14個@$0.5/個,或用7仔印花交換。
可於中環至荃灣沿線交收 ...

有惠康印花34個..... 可用7仔印花換或$17寄出包平郵

大宅

國民生產總值:2122

BKXmas勳章

回覆 shchow 的帖子

你好, 我有9 個惠康印花可換7-11 嗎,謝謝

大宅

BKXmas勳章

已經換了, thks!

大宅

BKXmas勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎