用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由報料 今日: 512|主題: 253201

急!求各位用過chicco simplicity的JM幚下手

大宅

國民生產總值:1983

BKXmas勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

求有用過下圖13款chicco simplicity的JM幚下手,靠背果度中間是否有块硬板支撐的?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

國民生產總值:11893

BKXmas勳章

回覆樓主:

我記憶中,一定係硬背,但有無塊拆得嘅硬板,就唔肯定

大宅

BKXmas勳章

蕃薯仔媽媽 發表於 17-8-9 01:13
我記憶中,一定係硬背,但有無塊拆得嘅硬板,就唔肯定

我都係唔太确定

別墅

國民生產總值:810

回覆樓主:

應該不能拆

大宅

國民生產總值:1094

BKXmas勳章

回覆樓主

係唔係同我依款一樣?如果係就啱有硬背!

男爵府

國民生產總值:5749

BKXmas勳章

係硬背. 塊板唔拆得架 (sales無話拆得, 我都無拆過出來)

大宅

BKXmas勳章

Winnie_926 發表於 17-8-9 10:28
係唔係同我依款一樣?如果係就啱有硬背!

你果款是新款,我的是旧款,不知道你果架靠背的果块硬板是否可拆出來的?

大宅

國民生產總值:1094

BKXmas勳章

Goldfishcat 發表於 17-8-9 10:57
你果款是新款,我的是旧款,不知道你果架靠背的果块硬板是否可拆出來的?
...

拆唔到出嚟,只可拆椅套出嚟清潔

大宅

BKXmas勳章

BEBIBE 發表於 17-8-9 10:43
係硬背. 塊板唔拆得架 (sales無話拆得, 我都無拆過出來)

請問你是否都是哩款,因我架車是朋友送的,但好似係少佐靠背果块支撐背部的硬板,因我不确定块板是本身安装企車架上還是企座位垫入面的,你可唔可以幚我睇下,如ok,想麻煩你影個相比我,我好去問有冇得配,因chicco門店離我家太遠,我想網上問下客服有冇得配先,如可幚忙,万分感謝

大宅

BKXmas勳章

Winnie_926 發表於 17-8-9 10:59
拆唔到出嚟,只可拆椅套出嚟清潔

請問块板是直接装企車架上的還是企座位垫入面的?

大宅

國民生產總值:2614

BKXmas勳章

我肯定係冇一體式硬背板的.....因為我拆開過黎洗車
背部只係一個得個框既鐵架ZIP 住一塊薄膠板

男爵府

國民生產總值:5749

BKXmas勳章

Goldfishcat 發表於 17-8-9 11:05

請問你是否都是哩款,因我架車是朋友送的,但好似係少佐 ...
舊款仲點配, 買過部無咁嬲啦

大宅

BKXmas勳章

唔該曬各位靚媽的幚忙

大宅

BKXmas勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
LeePaMa 發表於 17-8-9 11:21
我肯定係冇一體式硬背板的.....因為我拆開過黎洗車
背部只係一個得個框既鐵架ZIP 住一塊薄膠板 ...

朋友幚手稳到块板啦,可以拆出黎的,真係好彩

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎