自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

anpanman_baby 發表於 17-8-9 00:51

其實令我最唔開心係,呢樣野令到排我後面的父母好不滿 ...
是否新港人媽咪 ??

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Cheap 媽一名
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

蘋果mama 發表於 17-8-9 10:06
咁厚顏無恥都有?其實又係尷尬o既,話哂同校,你知而家幾多怪獸家長o架啦,一陣唱衰你然後叫其他同學仔排斥 ...

男爵府

真心替樓主激氣又尷尬

男爵府

anpanman_baby 發表於 17-8-9 11:39

我份人好厚面皮架,又唔想果小朋友第日學到咁冇品,第一次攝過黎就會大大聲教佢:hi你都黎玩呀,去後面排隊啦

大宅

laisausau 發表於 17-8-9 11:46
我份人好厚面皮架,又唔想果小朋友第日學到咁冇品,第一次攝過黎就會大大聲教佢:hi你都黎玩呀,去後面排 ...

哈哈,睇曬D回覆學到野我個人轉數比較慢而且比較懦弱,以前細個俾人蝦都唔敢出聲只會忍住喊,一返到屋企即攬住阿媽喊個隻

男爵府

anpanman_baby 發表於 17-8-9 11:53
哈哈,睇曬D回覆學到野我個人轉數比較慢而且比較懦弱,以前細個俾人蝦都唔敢出聲只會忍住喊,一返到 ...

其實改變自己觀點與角度姐我都係好自私咁怕自己個女受人d壞習慣影響,局住唔過份地教育下人地個小朋友啦

男爵府

anpanman_baby 發表於 17-8-9 00:33
我同小朋友的家長完全唔熟,早幾日係室內遊樂場撞到阿仔個同學仔,因阿仔日日返來都會提個位小朋友,又話好 ...
我明,你唔憤氣佢唔洗排隊。我囡讀k時,好多工人姐姐排另一條隊,佢地玩完插隊。

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

cinda72. 發表於 17-8-9 18:34
其實又冇咩蝕底,話既又未必係你,咁上心仲咩?

我地排左好耐,俾佢地咁睇準時機zip埋來,無排過隊,令到個場面好尷尬又不憤,對排後面的唔好意思,但個刻又唔知點應付,上心係因為第一次見識到咁的人

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

厚面皮到呢

首頁

尾頁

跳至