用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

寵物趣談 今日: 1|主題: 13777

寵樂緣,香港寵物紀念館好唔好?

侯爵府

國民生產總值:24086

BKXmas勳章

陪伴我15年的北京狗尋日走左,我真係好蠢而家先黎搵資料,應該一早搵定,佢仲係我屋企。天氣熱想快d call人上黎接佢,但上網睇寵物火化原來有好多黑店,尋晚揀咗呢2間,有無jm幫襯過?

王國熱話
小朋友大脾氣,可以點教 Part III
3歲,自己訓?
歲半bb脾氣暴躁
大家建議小朋友俾奶奶凑嗎?

洋房

國民生產總值:93

easonkinki 發表於 17-8-9 09:08
陪伴我15年的北京狗尋日走左,我真係好蠢而家先黎搵資料,應該一早搵定,佢仲係我屋企。天氣熱想快d call人 ...

寵物浩園(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

國民生產總值:3054

BKXmas勳章

回覆 easonkinki 的帖子

去年我隻老狗系搵寵樂緣(官塘區),我覺得ok,

侯爵府

BKXmas勳章

三寶摩C妹 發表於 17-8-9 09:33
寵物浩園(emoji)(emoji)(emoji)

呢間太遠所以無考慮過

侯爵府

BKXmas勳章

cutecute2616 發表於 17-8-9 17:59
回覆 easonkinki 的帖子

去年我隻老狗系搵寵樂緣(官塘區),我覺得ok,

最後揀左紀念館,雖然好少人講呢間,但有網友話服務好同火化後可以睇下狗骨先再拎去磨粉。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎