用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 46|主題: 55940

懷孕後期(有少許m 痛feel,然後便便,前陰有啡色分泌物)

男爵府

國民生產總值:7889

BKXmas勳章

剛剛早上出現兩次呢種情況,但又唔係陣痛。。當有少許m 痛feel時去便便, 第一次抹前陰冇啡色分泌物。但第二次隔左一個鐘左右又有少許m 痛feel跟手又去便便, 之後清潔完後陰再前陰。但呢次係前陰抹左數次啡色分泌物。。。

水晶宮

國民生產總值:58770

開心吸收勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章 BKXmas勳章

睇下醫生吧...

子爵府

國民生產總值:12949

BKXmas勳章

回覆樓主

我第二胎係淺啡色分泌物後,即日晚就生左了。

水晶宮

國民生產總值:58770

開心吸收勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章 BKXmas勳章

樓主有無去醫院?

男爵府

BKXmas勳章

poonsun 發表於 17-8-9 12:34
樓主有無去醫院?

冇。因為怕食炸糊

男爵府

BKXmas勳章

mandelicious428 發表於 17-8-9 12:33
我第二胎係淺啡色分泌物後,即日晚就生左了。

想請問只係得淺啡分泌物,成日有冇陣痛,見紅或穿水?

大宅

國民生產總值:3642

BKXmas勳章

coffee2012 發表於 17-8-9 10:01
剛剛早上出現兩次呢種情況,但又唔係陣痛。。當有少許m 痛feel時去便便, 第一次抹前陰冇啡色分泌物。但第二 ...

幾周喇?如果足月就要多留意下隨時會作動

男爵府

BKXmas勳章

chengkayan 發表於 17-8-9 17:25
幾周喇?如果足月就要多留意下隨時會作動

公立計37週5...私家就話大一個星期
剛小便抹前陰 。。今日第二次

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:434

BKXmas勳章

回覆樓主

都足月,唔使擔心,入院檢查下先

水晶宮

國民生產總值:72231

BKXmas勳章

最好入院CHECK下放心D喇。

伯爵府

國民生產總值:18944

BKXmas勳章

回覆樓主

足月既話,隨時ready好,可能快生得了!

複式洋房

國民生產總值:480

BK Milk勳章 BKXmas勳章

coffee2012 發表於 17-8-9 17:34

公立計37週5...私家就話大一個星期

入院啦,我都係見啡的,我生左了

男爵府

BKXmas勳章

baby_cheese 發表於 17-8-12 14:41
入院啦,我都係見啡的,我生左了

你就好啦。。。我今日去買龜令膏希望有用啦

複式洋房

國民生產總值:480

BK Milk勳章 BKXmas勳章

coffee2012 發表於 17-8-12 16:25
你就好啦。。。我今日去買龜令膏希望有用啦

加油丫

別墅

國民生產總值:533

BKXmas勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我今日39W喇,尋日早上有PAT黃色JELLY, 頭先又見到有PAT, 不過今次有少少啡色而且帶少少血絲,不過冇規律陣痛,只係有少少M痛,第二胎喇,係咪應該睇定0的先入院呢?

男爵府

BKXmas勳章

chingb08 發表於 17-8-16 13:01
我今日39W喇,尋日早上有PAT黃色JELLY, 頭先又見到有PAT, 不過今次有少少啡色而且帶少少血絲,不過冇規律陣 ...

我家姐第二胎係咁,當晚佢流左一pat jelly, 跟住見紅。跟住陣痛。。。前後一定兩日生第二胎。。。你準備走佬袋入院

別墅

國民生產總值:533

BKXmas勳章

coffee2012 發表於 17-8-16 19:50
我家姐第二胎係咁,當晚佢流左一pat jelly, 跟住見紅。跟住陣痛。。。前後一定兩日生第二胎。。。你準備走 ...

即係由見jelly到生係2日內?
不過我而家已經係第二晚喇,都無咩動靜,等到發霉喇

複式洋房

國民生產總值:293

BKXmas勳章

回覆樓主

我8月11生左第二胎,當日傍晚6點零準備沖涼見紅,食完飯9點零入醫院,跟住凌晨4點幾生左,第二胎真係好快,同埋真係一黎就大痛,加油呀!

男爵府

BKXmas勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
wingyi0303 發表於 17-8-16 22:48
我8月11生左第二胎,當日傍晚6點零準備沖涼見紅,食完飯9點零入醫院,跟住凌晨4點幾生左,第二胎真係好快, ...

你好,想問問當時幾多週見紅??計私家結構時預計預產期係8月18.但直到現在都未有任何生得跡象。。。個b就應該8磅以上。。

別墅

國民生產總值:925

BKXmas勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
coffee2012 發表於 17-8-17 03:51
你好,想問問當時幾多週見紅??計私家結構時預計預產期係8月18.但直到現在都未有任何生得跡象。。。:thinkin ...

你係邊生?無同你催生?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎