用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.75%

義工

婦女醫護 今日: 2|主題: 30161

轉左工之後…

禁止訪問

國民生產總值:218

王國熱話
杜如風介紹的無線塵蟎機
有冇人唔係對所有海鮮敏感,只係對一隻?
酒店枕頭唔夠乾淨!!
奇怪電話滋擾...

別墅

國民生產總值:699

BKXmas勳章

唉...我都係

複式洋房

國民生產總值:348

放鬆d啦,大不了咪轉工
jm頭髮黎架,甩一條就少一條

洋房

國民生產總值:61

回覆樓主

甩左都會生返既,吾駛太在意,有空找多些活動去玩,跟朋友多聚餐、運動也不錯

複式洋房

國民生產總值:326

去睇下個啲頭髮專家啦, 阿旦賣廣告個間好似係最大, 有好多分店

複式洋房

國民生產總值:268

樓上係咪講緊史X遜?
最近好似有個3個月保證有效嘅計劃,聽落幾吸引~
用得service最希望都係見到效果

禁止訪問

國民生產總值:218

複式洋房

國民生產總值:268

回覆 linglingck 的帖子

我同事打過去問,會先同你做個免費咨詢,然後幫你set個合適嘅療程,仲話會有專人監察整個進度...同事話個顧問強調只要按時同埋跟足佢地嘅指示做就應該會有效果

公爵府

國民生產總值:25738

BKXmas勳章

linglingck 發表於 17-8-9 11:01
呢份工成日都要OT,壓力又大,然後我最近發現自己開始甩頭髮,可以點救得返? ...

我係生完果陣甩得多,宜家好啲喇

複式洋房

國民生產總值:282

回覆樓主

加油呀 頂唔順就再轉工喇

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎