用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

家庭理財 今日: 155|主題: 37660

275凱華

洋房

國民生產總值:47

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
恒大融創眾安日日都咁升法,真的心血少啲都唔掂,如果要係內房股中揀,前排急回的凱華(275)有反彈趨勢,資產明明有50億但市值先11億,值唔值得博?

王國熱話
世界真細小
菠蘿仔記事簿
牆畫
飲完咖啡瞓唔著,畫阿女

洋房

睇堆埋業績:

凱華集團(00275.HK) 公布3月止財政年度業績,收入錄得8,579萬元,按年增加2.3倍。純利12.2億元,相對上年虧損1.36億元;每股盈利13仙。

業績好好喎,無理由唔會升喎
大家點睇

洋房

國民生產總值:37

業績好,仲要早排收購日本的移動付款業務
而家大陸好興電子支付,凱華拎上去搞,睇來都大把前途

洋房

KATIEPERRY 發表於 17-8-9 11:39
業績好,仲要早排收購日本的移動付款業務
而家大陸好興電子支付,凱華拎上去搞,睇來都大把前途
我都係咁覺得!只係之前覺得太貴唔敢買而家咁平,好似都入得過

洋房

國民生產總值:37

tracyyypoon 發表於 17-8-9 11:40
我都係咁覺得!只係之前覺得太貴唔敢買而家咁平,好似都入得過
而家買差唔多啦,個市開始升,D股仔應該好快炒

洋房

KATIEPERRY 發表於 17-8-9 11:44
而家買差唔多啦,個市開始升,D股仔應該好快炒
係!!我都係咁諗!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎