用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

想生BB 今日: 240|主題: 93910

請求幫助

複式洋房

國民生產總值:358

我經期本身亂,5月7號到而家都未黎M,未試過咁奈,之前只係試過遲2個月,但個期搞緊結婚野緊張之遲(結完婚即黎M)

有睇中醫調理,但都係經期亂,諗住去睇西醫,但又唔知邊間好,請求各位有邊間好介紹

仲有8月6號驗到深粗,打後驗出黎都係差不多色,咁有無問題?深粗之後14日係唔係會黎M?
以下圖片

大宅

國民生產總值:1847

BKXmas勳章

回覆樓主:

你有多囊?

複式洋房

回覆 zoooooooooo 的帖子

唔知丫,無check😭😭

大宅

國民生產總值:1847

BKXmas勳章

Ryoko214 發表於 17-8-9 12:21

唔知丫,無check😭😭

你去check下啦,似係!
多囊最好配合埋體溫好啲,淨睇紅啲好難估

複式洋房

之前做過婚前檢查,唔知有無檢查埋,有圈既就做過,份報告係正常,請問有無醫生好介紹?

子爵府

國民生產總值:12757

BKXmas勳章

Ryoko214 發表於 17-8-9 12:46

之前做過婚前檢查,唔知有無檢查埋,有圈既就做過,份報告係正常,請問有無醫生 ...

婚前檢查唔會CHECK 有無多囊, 你可以搵婦科CHECK 下,, 睇你紅D 就似係

複式洋房

回覆 freshrose 的帖子

真的嗎有無邊間婦產科介紹?上網搵太多搞到好亂唔知邊間好

子爵府

國民生產總值:12757

BKXmas勳章

Ryoko214 發表於 17-8-9 13:21

真的嗎有無邊間婦產科介紹?上網搵太多搞到好亂唔知邊間好

仁安尖沙咀診所, 你要照陰超先可以睇到卵巢情況, 婚前果D 檢查流流地

複式洋房

明白,唔該你

複式洋房

有無人睇過巫少慈醫生?旺角中心,爬文好似多人話ok
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎