用戶登入

找回密碼 | 註冊

紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供

義工

荃灣區媽媽會 今日: 8|主題: 10444

仁濟醫院艾王忠椒育嬰園 曾就讀/正就讀媽媽

民房

國民生產總值:23

BKXmas勳章

你好,想請問下各位媽媽
仁濟醫院艾王忠椒育嬰園 好唔好??
我果仔依家9個月,剛收到電話話9月有位,想了解下依家呢間育嬰院最新情況…謝謝!!!

王國熱話
Dior Addict Gloss(减價)
送手襪!送頸巾!女裝 長袖 短袖 衫 Tee 背...
crayola 蠟筆 $35
放米芝蓮餐廳LE39V 5000元現金券(放3000)

複式洋房

國民生產總值:114

BKXmas勳章

chaukei 發表於 17-8-9 12:51
你好,想請問下各位媽媽
我果仔依家9個月,剛收到電話話9月有位,想了解 ...

我仔讀左二年,今個月畢業。誠意推薦你去,一位難求。

民房

國民生產總值:23

BKXmas勳章

回覆 ztsui 的帖子

你好呀!!多謝你的回覆呀~

咁你果b係幾大時入讀架??

複式洋房

BKXmas勳章

chaukei 發表於 17-8-10 01:02
回覆 ztsui 的帖子

你好呀!!多謝你的回覆呀~

仔仔一歲入去

洋房

國民生產總值:65

BKXmas勳章

你好,想請問下各位媽媽

樓主 我bb都註冊了 4/9入去 ( ´▽` )ノ 係咪一樣

複式洋房

國民生產總值:440

BKXmas勳章

你好,想請問下各位媽媽

我仔仔都讀左差唔多兩年,今個月畢業!入面主任,老師都好好!好放心交仔仔比佢地照顧,而且自理能力都好好,有得比我選擇,我想唔畢業讀多一年都唔讀N
但奈何,夠2歲要走啦!!

複式洋房

BKXmas勳章

Maypoon18 發表於 17-8-16 23:49
我仔仔都讀左差唔多兩年,今個月畢業!入面主任,老師都好好!好放心交仔仔比佢地照顧,而且自理能力都好 ...

我都係今個月畢業喎(emoji)

複式洋房

國民生產總值:440

BKXmas勳章

ztsui 發表於 17-8-29 00:57
我都係今個月畢業喎(emoji)

同學仔!!!

別墅

國民生產總值:645

BKXmas勳章

回覆樓主

想問你地係邊間診所填入學體格個張表?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎