用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
10oC.65%

義工

出埠旅行 今日: 28|主題: 132870

[日本] 台場 Joypolis 好玩嗎?

大宅

國民生產總值:3087

BKXmas勳章

Summer 帶細路 (yrs 13&15) 去東京, 佢地唔鐘意shopping 行街. 行程下午到Joypolis, 晚上大江戶温泉. 請問各位去過的JM, Joypolis 好唔好玩? 因為想在香港先買票券平D. 但又怕唔好玩. Thanks.

王國熱話
點解所有小朋友都吾like紅蘿白嫁???!!
求救,9個月大bb唔食固體,(有冇媽媽有相同...
固體食物代一餐奶
帶10個月小b去旅行.. 可以點煮飯仔俾佢?

大宅

國民生產總值:1933

BKXmas勳章

sammyyiu 發表於 17-8-9 13:17
Summer 帶細路 (yrs 13&15) 去東京, 佢地唔鐘意shopping 行街. 行程下午到Joypolis, 晚上大江戶温泉. 請問 ...

剛剛去完回來,兩個16yrs,12yrs十分鍾意 , 玩足5個鐘,適合較大小朋友,因為香港冇類似遊戲所以鍾意多過迪士尼,用passport 入場walk in 有優惠,小朋友$3000yen全日仼玩,我同爸爸只用了$500yen 浄入場,可以全日任意in/out, 大人可以到處行街,耐不耐又入去睇下佢地

wcpcelia    發表於 17-8-12 20:47

大宅

國民生產總值:4607

BKXmas勳章

Summer 帶細路 (yrs 13&15) 去東京, 佢地唔鐘意shopping 行街. 行程下午到Joypolis, 晚上大江戶温泉. 請問 ...

绝對好玩,玩到不想走。

大宅

國民生產總值:1556

BKXmas勳章

好玩呀!我兩個12同14歲,都話ok吖!我買套票(遊戲入場卷+大江戶溫泉入場卷),大人5200円,12歲以下3300円

wcpcelia    發表於 17-8-12 20:48

大宅

BKXmas勳章

TTMA 發表於 17-8-9 21:58
剛剛去完回來,兩個16yrs,12yrs十分鍾意 , 玩足5個鐘,適合較大小朋友,因為香港冇類似遊戲所以鍾意多過 ...
Thanks. 咁都放心D. 請問16yrs show passport 都係 3000yen?

大宅

BKXmas勳章

mandyyuen 發表於 17-8-9 23:27
好玩呀!我兩個12同14歲,都話ok吖!我買套票(遊戲入場卷+大江戶溫泉入場卷),大人5200円,12歲以下3300 ...
謝謝. 已經在Klook 買左大江戶票了. 我自己唔多敢玩機動遊戲. 所以只係買場票券. 主要係D細路玩.

大宅

國民生產總值:1933

BKXmas勳章

sammyyiu 發表於 17-8-10 09:21
Thanks. 咁都放心D. 請問16yrs show passport 都係 3000yen?

我show 我一個passport, 全部已經可以有 discount

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎