自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大家去泰國旅行時,鍾意去泰式按摩嗎?
通常在酒店按?街邊鋪?大約幾多錢?
泰式按摩有幾多種?你哋最鍾意按乜嘢?

侯爵府

回覆樓主:

Let spa 的泰式按摩唔得,可能好多新手,其他熱石就可以
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

會呀
一場去到,唔會做最平亦無錢做最貴,我通常揀港紙600-1000左右(2小時)
咩按摩睇你鐘意咩,我最鐘意香薰油摸摸下,可能用香油多價錢普遍亦貴。浸浴steam我就麻麻,寧願揀身體磨砂。真係睇個人喜好

珊瑚宮

畀面勳章

my_bride 發表於 17-8-9 14:41
泰式按摩有幾多種?你哋最鍾意 ...

我通常去 let's relax 度做 spa

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我唔鍾意做spa, 做腳按多,老公鍾意泰按,我做油按,有時加草藥球好舒服。
做過幾間,本地人鍾意嘅healthland我覺得麻麻地。let's relax以前好好,最近2次按摩師有d hea咁。bodytune幾好,但最好早D去做,夜晚人多好嘈。centre point spa都ok, 水準好平穩。
Ruen-Nuad Massage嘅泰按好專業,可以一試,因唔太就腳只去-次。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

全身推油必做

子爵府

bibi2013 發表於 17-8-9 16:49
我唔鍾意做spa, 做腳按多,老公鍾意泰按,我做油按,有時加草藥球好舒服。
做過幾間,本地人鍾意嘅healthla ...

請問泰按同油按有咩分別?

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

my_bride 發表於 17-8-9 18:28
請問泰按同油按有咩分別?

泰按著衫按,屈手屈脚油按就除衫搽油按摩,都加咗D泰按嘅動作架!
油按都分oil massage和aroma massage, 普通油好似萬金油咁嘅味,香薰油就貴D可以自己揀咩味。

侯爵府

my_bride 發表於 17-8-9 14:41
泰式按摩有幾多種?你哋最鍾意 ...

我去過let's relax 及其他大型一幢成座做spa個d地方按摩 , 吾貴但吾太enjoy , 手勢麻麻。而家只去街邊鋪?例如on nut 個邊有幾間細的、只係250 bhat/小時但服務及手勢超正
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

大宅

hashtag旅遊勳章

回覆樓主

Let's relaxe 早2星期去過做spa 麻麻地!

大宅

回覆樓主:

我最近去做medical massage,好過一般massage好多好多。

首頁

尾頁

跳至