用戶登入

找回密碼 | 註冊

紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
19oC.71%

義工

今日: 16|主題: 83937

如果隆過胸....可唔可以餵母乳架?

別墅

國民生產總值:553

如果幾年前隆過胸...想生bb可唔可以餵母乳架?
會唔會影響到母乳既質素? 有冇jm試過?...

王國熱話
出租上水2房2廳單位,業主自讓免佣
屯門 豐景園 出租 - 實用面積(347呎) 業...
放售天水圍村屋豪裝覆式單位
(租/賣) 業主自讓免佣 兆麟苑車位

別墅

國民生產總值:654

邊隻隆胸? 自體定係膠? 你做果時冇問架?

別墅

babybc 發表於 17-8-10 17:57
邊隻隆胸? 自體定係膠? 你做果時冇問架?
我果陣冇諗過生bb嘛..冇問...亦都唔記得佢有冇講過....係一X健果隻脂肪挪移...
做完係身材好左好多...但如果bb食唔到母乳既話...我會好唔開心

子爵府

國民生產總值:11147

雞年勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yingsiusiu 發表於 17-8-9 16:41
如果幾年前隆過胸...想生bb可唔可以餵母乳架?
會唔會影響到母乳既質素? 有冇jm試過?...
...

問返醫生 。

大宅

國民生產總值:1813

注射膠我唔知,但自體脂肪嗰啲隆胸係可以餵,因為唔會整到乳線,兩者係冇衝突既

別墅

國民生產總值:537

BKXmas勳章

回覆 yingsiusiu 的帖子

我都隆左佢地個motiva...問過係ok ar唔會有影響
我係一隆完就有左...可能大左老公開心左

別墅

micmicfym 發表於 17-8-14 16:40
注射膠我唔知,但自體脂肪嗰啲隆胸係可以餵,因為唔會整到乳線,兩者係冇衝突既 ...
thx...我琴日都忍唔住打返去問左好多問題...佢地都仲會好有耐性答我唔該晒大家!!

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎