用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

寵物趣談 今日: 10|主題: 13769

貓貓是否偏食

洋房

國民生產總值:92

食乾貓糧就食兩啖,分好多餐先食完;食濕貓糧就超好胃口、清晒個碗先行開!我一星期給一次濕貓糧,分兩餐食。可以點做?
乾貓糧 - Hills 和 1st Choice 隔住食
濕貓糧 - Kakato

王國熱話
迪士尼泊車
有無去睇左木乃衣啦?
帶日本朋友夏水禮夜場好無?
仔仔話好熱唔想出街

公爵府

國民生產總值:26515

BKXmas勳章

Sherlock.Holmes 發表於 17-8-9 20:19
食乾貓糧就食兩啖,分好多餐先食完;食濕貓糧就超好胃口、清晒個碗先行開!我一星期給一次濕貓糧,分兩餐食 ...

貓係咁,食下玩下....

男爵府

國民生產總值:5318

BKXmas勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

食貓罐好專心喎!

大宅

國民生產總值:4610

BKXmas勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Sherlock.Holmes 發表於 17-8-9 20:19
食乾貓糧就食兩啖,分好多餐先食完;食濕貓糧就超好胃口、清晒個碗先行開!我一星期給一次濕貓糧,分兩餐食 ...

你都好,我個仔食罐罐都每次食少少就行開

洋房

國民生產總值:65

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我隻貓貓凈係食干噶,間中加餐牛肉乾咯

子爵府

國民生產總值:10540

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

發表於 昨天 00:21 |顯示全部帖子
鐘意食濕糧係好事起碼多水份,比多d佢食!起碼一日有一餐濕糧!
單食乾糧,水份唔夠,好快有腎病問題⋯⋯
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎