用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 455|主題: 932948

超好食薯片

王國會長

國民生產總值:6559

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

擒日同亞仔去灣仔太原街買玩具,見一間買零食鋪頭有呢包野買$15/2包,買了一包,夏天食一流。想再回購,晤知間野有無分店。請問附近返工既jm知晤知間鋪頭叫咩名,佢有兩層。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:4974

2017勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

呢包好味
Hi

大宅

國民生產總值:4048

回覆樓主:

好似係大生

男爵府

國民生產總值:7819

親子探索遊 畀面勳章 BKXmas勳章 2017勳章 2017媽媽節

伯爵府

國民生產總值:18998

認識瑞士牛牛第一回 BKXmas勳章

回覆樓主

好食

水晶宮

國民生產總值:60741

瞓得好勳章 親子探索遊 畀面勳章 吸收力勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 ProAbsorb勳章 Xmas吸收勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

回覆樓主

好吸引,未食過

大宅

國民生產總值:1294

ILLUMA Inspired by Nature勳章 BKXmas勳章

selina1109 發表於 17-8-9 20:35
擒日同亞仔去灣仔太原街買玩具,見一間買零食鋪頭有呢包野買$15/2包,買了一包,夏天食一流。想再回購,晤 ...

請問間店喺邊?在玩具街?thx

王國會長

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

purplerain 發表於 17-8-9 20:49
好似係大生

多謝你話間鋪頭名俾我,我搵到喇,聽日去旺角掃貨。(emoji)

大宅

國民生產總值:4048

selina1109 發表於 17-8-9 21:26
多謝你話間鋪頭名俾我,我搵到喇,聽日去旺角掃貨。(emoji)

唔洗客氣,我都去買返包試吓

侯爵府

國民生產總值:23858

BKXmas勳章

呢隻未食過吖,多謝推薦

子爵府

國民生產總值:11050

BKXmas勳章

旺角邊到有呀

王國會長

-joanne 發表於 17-8-9 21:52
旺角邊到有呀

見圖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:7550

回覆樓主

大宅

國民生產總值:2325

BKXmas勳章

請問辣唔辣呢

翡翠宮

國民生產總值:95584

瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

王國會長

yaumuimui 發表於 17-8-9 22:37
請問辣唔辣呢

晤辣,好青檸味

禁止訪問

國民生產總值:4620

公爵府

國民生產總值:26303

BKXmas勳章

回覆樓主:

去泰國掃薯片

大宅

國民生產總值:2325

BKXmas勳章

selina1109 發表於 17-8-9 22:57
晤辣,好青檸味

大宅

國民生產總值:4646

BKXmas勳章

回覆樓主:

去look下先
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎