義工

論盡家傭 今日: 35|主題: 125831

發現工人幾日冇沖涼,有咩辦法

大宅

國民生產總值:1750

發現工人幾日冇沖涼,如果佢喺廁所開水扮沖涼我都唔知㗎喎, 有咩辦法?

王國熱話
全新介片褲/ 隔尿褲 $76/6條
濕疹潤膚膏 Ointment (不含類固醇)
日本限定~ 正版Sanrio A4膠folder
日本直送,超可愛造型卡通食物盒

別墅

國民生產總值:925

你同佢講...點解你甘臭

翡翠宮

國民生產總值:91212

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

希望你唔係請著我個件6日仙, 唔沖涼唔洗頭唔換底衫褲, 係厨房抓妹妹去agency用币尼文鬧完亦唔沖, 6日掃把, 無.,得救

男爵府

國民生產總值:8865

princesscupcake 發表於 17-8-9 21:00
發現工人幾日冇沖涼,如果佢喺廁所開水扮沖涼我都唔知㗎喎, 有咩辦法?
工人新來的,甚麼背景呀?
直接同佢講,點解唔冲涼,

如果佢真係唔肯冲涼,你咪話冇得留低,out

珍珠宮

國民生產總值:40321

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

你點知佢冇沖涼?佢冇換衫定個身臭?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.