用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

想生BB 今日: 159|主題: 93895

綠d愈黎愈淡,但Clear blue 愈黎愈深色?

複式洋房

國民生產總值:355

BKXmas勳章

驗孕棒驗到有,但照唔到,依家等緊驗血結果同2星期後再照陰超..

開始成日亂諗,怕化學...怕宮外...
Lee3日keep住驗紅d綠d 同clear blue
不過綠d愈黎愈淡
但Clear blue 愈黎愈深色....

即係點...?

複式洋房

國民生產總值:482

BKXmas勳章

回覆樓主

我記得我第一胎、攞咗懷孕證明之後(5wks+)、再手多去驗6d,係會變返淺色㗎

複式洋房

BKXmas勳章

回覆 pigpigchun 的帖子

咁得意😹😹我係尋日照陰超 醫生話未見到有
佢係印左張相上面有粒泡

依家半天吊好難受

伯爵府

國民生產總值:15759

BKXmas勳章

Don't test la. It is called ceiling effect, when the HCG level is too high to be measured, it outgrows the limit of the test strip and causes incorrect result. U may confirm this effect by diluting your urine and taking the test again, it will become strong positive again.
Rest more, don't think unnecessary stuff la

子爵府

國民生產總值:12582

BKXmas勳章

回覆樓主

當綠d去到好深就唔駛再驗啦、太高會變番淺架、唔駛咁心急去照喎,我果陣都近8w先一次過照埋胎心

複式洋房

國民生產總值:416

BKXmas勳章

回覆樓主

將vv 用水溝淡, 6D 會變返深色架, 因為濃度太高, 6D 反而會越來越淺色。 我第一次有bb 嗰時都試過,嚇到半死

複式洋房

BKXmas勳章

Thanks all~~
6D從未深過,一直都係好淡
我都係唔睇6d啦
順其自然啦
運動唔做力量/ Fat burn...改晒去做快走/ yoga / pilate先..

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎