用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 5638|主題: 920619

有無bb試過?

大宅

國民生產總值:1641

陪月勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

如題。
好唔好?會唔會好易敏感?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:120

BKXmas勳章

yin0606 發表於 17-8-9 23:32
如題。

我女只食呢隻牌子,感覺質地滑身d

男爵府

國民生產總值:6991

BKXmas勳章

yin0606 發表於 17-8-9 23:32
如題。

5鍾意佢的包裝,感覺好容易入細菌,因為佢就紙盒,裡面冇膠袋等等,整個設計唔安心

別墅

國民生產總值:738

BKXmas勳章

回覆樓主:

我個女以前就係食尼個,我覺得好難食(我食過)。。。陣味又難聞。。我個女其實吾係好中意食,不過我見佢係有機(好似係?我吾記得咩原因無換其他牌子),所以keep住比個女無換其他

大宅

sssssssss 發表於 17-8-10 00:18

5鍾意佢的包裝,感覺好容易入細菌,因為佢就紙盒,裡面冇 ...

我都覺得個packing 唔好。。
所以有d驚驚地。同好似唔太出名咁。。
所以上嚟問下,多唔多人識同食

大宅

913189396 發表於 17-8-10 00:56
我個女以前就係食尼個,我覺得好難食(我食過)。。。陣味又難聞。。我個女其實吾係好中意食,不過我見佢係 ...

係唔係好似麥皮咁?

別墅

BKXmas勳章

yin0606 發表於 17-8-10 01:19
係唔係好似麥皮咁?

吾係,我記憶中係滑身既,不過真係難食到我買過幾種味試下,都係難食

別墅

BKXmas勳章

回覆樓主:

反而吾知惠氏定雀巢果啲糊仔,就真係好好食,好香之前佢地比過一包包試用裝,不過我無自己去買比阿女食
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎