用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
11oC.47%

義工

自由講場 今日: 411|主題: 944099

請問大家有冇好既裝修師傅介紹

洋房

國民生產總值:62

岩岩買左間Y型公屋想搵師傅設計
大埔區,請問一下有冇好師傅介紹?

別墅

國民生產總值:801

BKXmas勳章

我明天搬屋,下星期一開始清拆,大裝。價錢屬於街坊價,不過唔介紹得俾你住,因為唔知佢手工好唔好,過程順唔順利。

水晶宮

國民生產總值:52310

好媽媽勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

有,但師博太太太忙,手頭上有起碼10個工程係手,一個完又另一個開工,長期keep 住10個8個工程係手,唔敢介紹俾你住
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

國民生產總值:1515

BKXmas勳章

chanwc117 發表於 17-8-10 01:20
岩岩買左間Y型公屋想搵師傅設計
大埔區,請問一下有冇好師傅介紹?

有...我個果仲可以畫埋3D圖幫你設計埋,價錢合理,跟得好足添。

洋房

summerlife 發表於 17-8-10 01:31
我明天搬屋,下星期一開始清拆,大裝。價錢屬於街坊價,不過唔介紹得俾你住,因為唔知佢手工好唔好,過程順 ...

祝一切順利
我11月到先裝

洋房

Mnopq1 發表於 17-8-10 01:56
有...我個果仲可以畫埋3D圖幫你設計埋,價錢合理,跟得好足添。

Really?
Can u introduce to me?

洋房

patpat234 發表於 17-8-10 01:50
有,但師博太太太忙,手頭上有起碼10個工程係手,一個完又另一個開工,長期keep 住10個8個工程係手,唔敢介 ...

11月先裝 ,唔知有冇期呢?

男爵府

國民生產總值:9043

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

樓主呢度好多打手架 請小心選擇

洋房

cudy119 發表於 17-8-10 02:02
樓主呢度好多打手架 請小心選擇

謝謝提醒

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎