用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
15oC.61%

義工

自由講場 今日: 2553|主題: 943672

跳至
太無良,瑞士寶寶係BB展賣過期貨  

複式洋房

國民生產總值:112

BKXmas勳章

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:3066

BKXmas勳章

回覆樓主:

哇 咁衰

男爵府

國民生產總值:9361

回覆樓主

咁衰

複式洋房

BKXmas勳章

回覆樓主

各位用之前要小心

象牙宮

國民生產總值:237242

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 食得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

國民生產總值:8670

BKXmas勳章

回覆樓主

可不可以向消委會投訴?
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

翡翠宮

國民生產總值:77031

BKXmas勳章

回覆樓主:

好賤格喎,搵返代理商換貨或退錢啦

複式洋房

BKXmas勳章

唔係怪獸 發表於 17-8-10 09:47
可不可以向消委會投訴?

我有咁既打算

男爵府

國民生產總值:8039

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有冇打電話或者send email去佢公司投訴? 過期兩年真係離譜D, 仲要係俾錢時擙貨, 好有B6既手法

複式洋房

BKXmas勳章

florapang0426 發表於 17-8-10 09:47
好賤格喎,搵返代理商換貨或退錢啦

佢既回應係過期既貨品佢地一定燒毀,無可能係貨場出現,(即係我講大話?)

wcpcelia    發表於 17-8-10 14:55

複式洋房

BKXmas勳章

stitch2012 發表於 17-8-10 09:49
有冇打電話或者send email去佢公司投訴? 過期兩年真係離譜D, 仲要係俾錢時擙貨, 好有B6既手法 ...

你睇

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:8039

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

"誤會"? 即係唔覺得係佢哋錯啦

翡翠宮

國民生產總值:77031

BKXmas勳章

cat0707 發表於 17-8-10 09:49
佢既回應係過期既貨品佢地一定燒毀,無可能係貨場出現,(即係我講大話?)
...

有哂單都夠膽咁講?搵消委會啦

大宅

國民生產總值:3301

2017勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

嘩咁都得,有錯仲要唔認,可以唔洗幫襯佢lu

男爵府

國民生產總值:5610

BKXmas勳章

回覆樓主

支野包裝真係好似

大宅

國民生產總值:1183

開心吸收勳章 BKXmas勳章

咁誇張...

公爵府

國民生產總值:27588

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

大宅

國民生產總值:1345

下次都係唔好去BB展買。。。太混亂,貨都驗唔到,離左場就可以唔認數

大宅

國民生產總值:1802

BKXmas勳章

cat0707 發表於 17-8-10 09:26
一間無良品牌既經營手法,竟然拎過左期差不多兩年既貨出來賣比媽媽,件貨仲要係比bb用,完全無唸過係bb展該 ...

我有朋友係呢間做
仲好高職位
等我見到佢幫你反映下
甘真係吾啱
Bb野係俾bb用
點可以甘

男爵府

國民生產總值:8349

BKXmas勳章

回覆樓主:

如果你睇到佢係收錢時換你價貨,咁可以講佢十分十分不老實,買細路仔野唔可以咁,過期用左敏感點算,唔駛講咁多,告佢吧

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎