用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

論盡家傭 今日: 83|主題: 123417

姐姐年底約滿 — 有無介紹

別墅

國民生產總值:705

BKXmas勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
大家有無完約工人介紹 或 信得過 Agent 介紹
請 PM 我

王國熱話
如果新屋剩油牆身, 傢俱都是E1板造, 需要...
有關30年樓齡強制驗樓
地板花曬,可以怎樣處理?
想換雪櫃,咩牌子好?

別墅

國民生產總值:581

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
菲定印?

我有幾間AGENT可以介紹比你, 都係我舊年年尾用左幾個月請姐姐搵返黎, 有需要PM我.

別墅

國民生產總值:517

BKXmas勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
fatguy 發表於 17-8-10 12:30
大家有無完約工人介紹 或 信得過 Agent 介紹
請 PM 我

會考慮請 尼泊爾姐姐嗎? 有相熟agent介紹, 如有需要可pm我

複式洋房

國民生產總值:224

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
如果用開一間agent請ok既我就寧願唔轉其他, 因為聽身邊太多人講點樣俾d agent 呃 好彩我第一次已經問定哂朋友 一請個工人都已經ok 用左都幾年 我黎緊幫老豆請都係搵返同一間算

洋房

國民生產總值:85

有乜好介紹啊

複式洋房

國民生產總值:358

joey526 發表於 17-8-12 00:30
如果用開一間agent請ok既我就寧願唔轉其他, 因為聽身邊太多人講點樣俾d agent 呃 好彩我第一次已經問定哂朋 ...
邊間?請pm,thx

洋房

國民生產總值:58

joey526 發表於 17-8-12 00:30
如果用開一間agent請ok既我就寧願唔轉其他, 因為聽身邊太多人講點樣俾d agent 呃 好彩我第一次已經問定哂朋 ...

Pm agent pls

洋房

國民生產總值:58

peggypk 發表於 17-8-10 12:34
菲定印?

我有幾間AGENT可以介紹比你, 都係我舊年年尾用左幾個月請姐姐搵返黎, 有需要PM我.

Pm agent pls
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎