用戶登入

找回密碼 | 註冊

21oC.77%

義工

美容扮靚 今日: 144|主題: 119369

柔眉2年 堂眉變紅色

男爵府

國民生產總值:7232

BKXmas勳章

本來係啡, 日子耐左變紅紅地, 點解??

王國熱話
[親子王國15周年大抽獎] 你最想抽中邊一樣...
你知道親子王國(BK)最近舉辦了甚麼活動?
冬天你會點樣暖身?
你會和小朋友一齊玩Pokemon Go嗎?

男爵府

國民生產總值:6311

BKXmas勳章

greetings 發表於 17-8-10 12:31
本來係啡, 日子耐左變紅紅地, 點解??

因為佢色料唔靚

子爵府

國民生產總值:11451

BKXmas勳章

回覆樓主

我 15 年前銹過 靚幾年之後也是變紅,所以吾敢再紋

別墅

國民生產總值:699

BKXmas勳章

色料唔靚

禁止訪問

國民生產總值:983

BKXmas勳章

回覆樓主

大宅

國民生產總值:4643

BKXmas勳章

回覆樓主

我10年前紋無變紅色,只係越黎越淡都無。但上年銹眉,今年剛一年就覺得變左紅色岩岩試第二個FR介紹應該唔會變色呱,我見佢整得幾靚,我有問美容師係唔係藥水唔靚,佢話皮膚年紀都有關係喎

子爵府

國民生產總值:11451

BKXmas勳章

Tomama.i 發表於 17-8-11 17:38
其實有冇JM紋左多年都冇變過色?
色料問題?定係日子耐左皮膚變化都有影響?
因為我幾年前去紋身,個紋身師 ...

我是因條眉曾變紅、到今天也不敢整眼線

大宅

國民生產總值:1628

BKXmas勳章

我兩年前搵bk當年好hit既venxs eyes整堂眉都變左紅色,不過我做眉既朋友同我講整啡色眉時間耐左係有呢個問題,因為啡色個底色係紅紅地,佢話再整灰色tone就可以遮住,過幾日搵朋友幫我再整睇下補唔補救到

男爵府

國民生產總值:5749

BKXmas勳章

死啦係咪間間都係咁架,本來約左而家唔敢整

子爵府

國民生產總值:12986

BKXmas勳章

回覆樓主:

我原本都想啡色,美容師話啡色都係紅溝出黎,日子耐會變紅

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎