用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 1525|主題: 934093

俾我呻下

大宅

國民生產總值:3038

2017勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

係台灣中.朋友係咁話要幫佢地買野,c6又唔識推,話人地買過野俾我地,而家係去旅行定搬運,下次去旅行一定唔會同人講

別墅

國民生產總值:526

我都好唔中意咁樣,明明想自己去玩下嫁ma!!!!!

男爵府

國民生產總值:7750

回覆樓主

我都好唔鐘意

男爵府

國民生產總值:9422

BKXmas勳章

回覆樓主:

一定唔會講

大宅

國民生產總值:3324

開心吸收勳章

回覆樓主:

咁人地買過野比你,唔太麻煩咪幫佢買囉!

991129    發表於 17-8-11 15:15

珍珠宮

國民生產總值:45903

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

樂樂小天使 發表於 17-8-10 15:06
係台灣中.朋友係咁話要幫佢地買野,c6又唔識推,話人地買過野俾我地,而家係去旅行定搬運,下次去旅行一定唔會 ...

見到就買,唔會突登去

公爵府

國民生產總值:29848

開心吸收勳章 雞年勳章 吸收力勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

係台灣中.朋友係咁話要幫佢地買野,c6又唔識推,話人地買過野俾我地,而家係去旅行定搬運,下次去旅行一定唔會 ...

話揾唔到
買手信比佢唔係問題
但唔好指定
要揾好麻煩又阻行程

大宅

國民生產總值:1416

BK Milk勳章 BKXmas勳章

下次盡量低調,如果避唔到,就推托唔順路

大宅

國民生產總值:4829

話見到就買,見唔到冇計

水晶宮

國民生產總值:54939

開心吸收勳章 2017勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

所以去旅行我唔會同人講(屋企人除外)

寶石宮

國民生產總值:265979

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節 15週年勳章

我超憎,搵到要買嘅嘢又要問幾錢,簽卡個 rate 高 d 又問點解
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

國民生產總值:14743

FRISO飲奶勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

人地幫過手賣嘅,唔太巨型都會幫

珍珠宮

國民生產總值:36301

BKXmas勳章

邊個的朋友先?你老公的?? 講真手信就隨便可以立幾盒交差, 幫人搵指定品牌好浪費時間兼花精神, 真係兩回事來, 無乜交情的要搵野, 網上郵購啦..

大宅

國民生產總值:2676

BKXmas勳章

回覆樓主:

乜都話買唔到最簡單

大宅

國民生產總值:1205

BKXmas勳章

話買唔到 無時間囉 幫人買野好煩!

侯爵府

國民生產總值:22840

BKXmas勳章

回覆樓主

唔會幫 除非係自己屋企人,但都講明見到就買,唔會尊登去搵

珍珠宮

國民生產總值:46354

BKXmas勳章

話搵唔到

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

別墅

國民生產總值:511

BKXmas勳章

特登搵就會, 大件就直頭推啦

珍珠宮

國民生產總值:36460

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

講唔緊要。
但一律番黎都答,冇行過果邊喎。
久而久之,人地就會明你係唔會同佢搵。
就唔會再搭買。

伯爵府

國民生產總值:19311

BKXmas勳章

回覆樓主:

話搵唔到/無貨

我試過朋友遲我一星期到同一地點,但佢叫我幫手買鞋
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎