用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

求職招聘 今日: 19|主題: 35726

美容師(熱蠟/激光脫毛) - 16K-20K

洋房

國民生產總值:81

工作內容

*為客人提供脫毛服務: 熱蠟脱毛, 彩光脱毛, 激光脱毛*工作時間: 9:30 - 9:00PM (輪更)

申請條件
*歡迎任何工作背景人士
*有興趣投身美容師工作
*願意學習
*流利廣東話, 正常英文

員工福利
*頭一年包薪$14,000 (10,000底+4,000保證佣金) + on-top佣金 + 業績獎金 + 客人tips (平均每月2K+)
*六日例假+勞工假+有薪年假

有意者請PM

王國熱話
有冇媽媽第一胎宮頸短,第二胎bb都足月出...
護照有效期少於6個月
又失眠
大家覺得地下淨吸塵乾唔乾淨? 定下都要抺...

別墅

國民生產總值:958

BKXmas勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
請問邊區?

洋房

827 發表於 17-8-11 00:54
請問邊區?
中環返工

洋房

push

大宅

國民生產總值:3593

BKXmas勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
無經驗可以嗎?係咪星期日放假?

別墅

國民生產總值:590

BKXmas勳章

無經驗可以嗎 ?

洋房

Yukiau0727 發表於 17-8-14 12:08
無經驗可以嗎 ?
無經驗都可以呀,態度良好肯學緊要啲

複式洋房

國民生產總值:477

BKXmas勳章

回覆樓主

請問要不要part time?

洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
gloyhk 發表於 17-8-14 16:29
請問要不要part time?
暫時未有PART TIME 位呀SORRY.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎