用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

論盡家傭 今日: 4|主題: 123437

菲傭保險

複式洋房

國民生產總值:106

請問各位有冇好介紹,agent介紹嘅太貴,一千七百幾兩年。話有包危疾同牙醫,值吾值呢?

王國熱話
一次又一次再一次,原來我崩潰了!
我真係會孤獨一世?
別以為生了兒子人地會當你是寶
心如刀刺……很痛

洋房

國民生產總值:72

BKXmas勳章

YeungHT 發表於 17-8-10 15:38
請問各位有冇好介紹,agent介紹嘅太貴,一千七百幾兩年。話有包危疾同牙醫,值吾值呢?
...

差不多啦,有D太平係唔包星期日放假(如出意外,你要陪的)你睇吓佢每次睇醫生可以claim幾多$、claim幾多次.

複式洋房

國民生產總值:348

BKXmas勳章

gugumom 發表於 17-8-10 16:02
差不多啦,有D太平係唔包星期日放假(如出意外,你要陪的)你睇吓佢每次睇醫生可以claim幾多$、claim幾多 ...
我同英國保誠買

大宅

國民生產總值:3033

BKXmas勳章

我都睇緊, 諗住買藍十字

複式洋房

yhgls 發表於 17-8-10 16:35
我同英國保誠買

請問係咪一千二百幾?

複式洋房

國民生產總值:348

BKXmas勳章

YeungHT 發表於 17-8-10 19:28
請問係咪一千二百幾?

大約$720

男爵府

國民生產總值:7808

BKXmas勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
...

我買豐隆
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

複式洋房

國民生產總值:134

BKXmas勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

藍十字

洋房

國民生產總值:87

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

我買一千五百幾,包牙醫同危疾。無你果間咁貴。

別墅

國民生產總值:591

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
豐隆$660 2年,加多幾百有危疾

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
...

多謝各位意見,啱啱簽咗保誠,做緊推廣八折。慳返少少。吾該曬!

別墅

國民生產總值:635

BKXmas勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
YeungHT 發表於 17-8-15 21:07
多謝各位意見,啱啱簽咗保誠,做緊推廣八折。慳返少少。吾該曬!

請問保誠幾錢?包危疾嗎?

別墅

國民生產總值:635

BKXmas勳章

peggypk 發表於 17-8-15 11:07
豐隆$660 2年,加多幾百有危疾

我都有問豐隆,危疾另加$660,你是嗎?

複式洋房

小平平 發表於 17-8-16 16:10
請問保誠幾錢?包危疾嗎?

有包危疾同門診,八折後千一有找

別墅

國民生產總值:591

回覆 小平平 的帖子

係呀
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎