用戶登入

找回密碼 | 註冊

21oC.67%

義工

自由報料 今日: 364|主題: 256204

日本城 75折 防蟲吸濕清潔

男爵府

國民生產總值:6033

BKXmas勳章

買滿三件就有75折,
見佢冇抬高價先減,算有良心
最抵吸濕大笨象3盒補充裝
折左先$74.1,好平
但唔知藥房會唔會仲平

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 17-8-12 18:07

大宅

國民生產總值:1697

BKXmas勳章

THANKS!

複式洋房

國民生產總值:444

抵呀,買左洗潔精,原價真係同岀面一樣

男爵府

國民生產總值:8769

BKXmas勳章

回覆樓主:

侯爵府

國民生產總值:24256

畀面勳章 陪月勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

侯爵府

國民生產總值:23666

2017勳章 BKXmas勳章 育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

翡翠宮

國民生產總值:97205

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

侯爵府

國民生產總值:22648

美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

我覺得OK喎

請問滿HKD200係咪仲有一張HKD30 COUPON??

男爵府

國民生產總值:5283

BKXmas勳章

奇異果小邱 發表於 17-8-11 09:17
我覺得OK喎

請問滿HKD200係咪仲有一張HKD30 COUPON??

送3張10蚊卷,下次買滿$50可用一張

wcpcelia    發表於 17-8-12 18:07

珊瑚宮

國民生產總值:102996

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 BKXmas勳章 2017勳章 雞年勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

珊瑚宮

國民生產總值:101894

瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

謝報料

男爵府

國民生產總值:6961

BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

男爵府

國民生產總值:6661

2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

國民生產總值:78683

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

I 大蚊豬   

男爵府

國民生產總值:5283

BKXmas勳章

寶馬 發表於 17-8-11 09:36
送3張10蚊卷,下次買滿$50可用一張

原來今次優惠仲可以用埋張$10卷,抵
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎