用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

心聲留言 今日: 3|主題: 15181

唔好以為做寫字樓一定好嘆啦!

大宅

國民生產總值:3214

BKXmas勳章

係……有冷氣唔使熱已經好好,但唔係坐係到無野做囉。由朝到放工無停過。

王國熱話
請教點樣電飯煲整乳酪
理想的廚房用具配搭
韓式薯仔
牛油果可以整到啲咩好食嘅食物?

男爵府

國民生產總值:5543

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章

回覆樓主:

做寫字樓係精神壓力

大宅

國民生產總值:3214

BKXmas勳章

aptcan 發表於 17-8-10 21:26
做寫字樓係精神壓力

你講得啱,做到個人好忟又累。
個腦要記住好多野又怕當天做漏野,同時間競賽

子爵府

國民生產總值:11481

BKXmas勳章

回覆樓主:

如果吾駛用腦又有冷氣就 very good

大宅

國民生產總值:2194

BKXmas勳章

jj301 發表於 17-8-10 21:01
係……有冷氣唔使熱已經好好,但唔係坐係到無野做囉。由朝到放工無停過。
...

我反而幾享受返工做到收工喎冇野做坐係度等收工我覺得仲難捱

伯爵府

國民生產總值:17660

開心吸收勳章 BKXmas勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
jj301 發表於 17-8-10 21:01
...
以前都係而家就唔係喇,錢唔多[當然唔係高層]對著文件真係想死.

翡翠宮

國民生產總值:75218

BKXmas勳章

無錯,但好多人就成日話坐冷氣房好過好多人囉,好多人仲好老土以為坐OFFICE係無嘢做好嘆既,無知﹗

洋房

國民生產總值:48

其實坐房壓力都好大架
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎