用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

嬰兒醫護 今日: 18|主題: 76333

唔知係太熱定太緊,bb 個肚箍到紅晒….

洋房

國民生產總值:36

呢排唔知係咪熱得滯,定係條褲仔太緊,bb 個肚係箍到有紅痕,佢仲會r …有咩方法可以解決?

王國熱話
我的十二度甜橙樹仔(由種子種起的)
真係超平半價肉肉
淘宝的一元玫瑰
萌萌多肉植物

洋房

國民生產總值:40

如果太緊係會cool 到有紅痕ga, bb 去r 可能都係唔舒受服但又唔識講

複式洋房

國民生產總值:387

熱同太緊都會有紅痕啦,再加埋尿片都有包住個肚仔呢~

洋房

國民生產總值:39

樓主俾阿b 著咩褲子學習褲? 唔係條條個腰圍都舒服,我都撞左好多次板至買岩俾bb

大宅

國民生產總值:2650

育兒性格勳章 BKXmas勳章

Tiffany1224 發表於 17-8-10 22:06
呢排唔知係咪熱得滯,定係條褲仔太緊,bb 個肚係箍到有紅痕,佢仲會r …有咩方法可以解決? ...

通常係太緊,若因為片,就買啲有貼的,貼開點,就算學習褲,也可用有貼的學習褲

若只因穿的褲,未買大一個size,改短條褲吧,求其釘下都得,還掂到阿b大左,又要放番

洋房

國民生產總值:60

林記Tammy 發表於 17-8-11 15:23
樓主俾阿b 著咩褲子學習褲? 唔係條條個腰圍都舒服,我都撞左好多次板至買岩俾bb ...
咁樓上係買左邊個brand?? 我覺得好難買呀,太緊又cool 到紅,太鬆又sin 落黎

洋房

國民生產總值:39

鄧安娜 發表於 17-8-13 16:56
咁樓上係買左邊個brand?? 我覺得好難買呀,太緊又cool 到紅,太鬆又sin 落黎
我而家俾bb 用huxxies 白金褲仔,佢個腰圍比較貼身,同埋好高彈性,但又唔會勒到死死下

複式洋房

國民生產總值:106

林記Tammy 發表於 17-8-13 21:53
我而家俾bb 用huxxies 白金褲仔,佢個腰圍比較貼身,同埋好高彈性,但又唔會勒到死死下 ...
我之前俾阿b 用p牌,都覺得唔夠貼呀,等我一陣去買h牌試下先

洋房

國民生產總值:57

我都有俾阿女用huxxies白金褲, 一試就試呢隻, 我就係見佢腰圍都幾fit幾彈, 阿女都著得舒服
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎