用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 31|主題: 83517

好後悔太遲認識距,吸奶神器!!

複式洋房

國民生產總值:123

BKXmas勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

有埋身喂奶一定試過一邊喂一邊滴奶,真係哂左好多奶,我用緊依個吸奶神器,依家奶都唔使泵,超方便,有時吸得多奶過電泵,唔浪費又可儲奶,大推!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
學習養多肉,獻醜了
北海道蜜瓜小苗成長記
萌萌多肉植物
韭菜

複式洋房

國民生產總值:481

BKXmas勳章

請問邊度有得賣,幾錢?

複式洋房

BKXmas勳章

GARYCTW 發表於 17-8-11 13:05
請問邊度有得賣,幾錢?

PM我覆你

大宅

國民生產總值:2352

BKXmas勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
sweetbride119 發表於 17-8-11 06:12
有埋身喂奶一定試過一邊喂一邊滴奶,真係哂左好多奶,我用緊依個吸奶神器,依家奶都唔使泵,超方便,有時 ...

點用法?

複式洋房

BKXmas勳章

samsam89 發表於 17-8-12 03:14
點用法?

好簡單架,你一邊埋身就用依個杯吸住另一邊乳房接住滴出黎ge 奶,距係殖膠有吸力,咩配件都唔洗,我剛生完1星期開始用,竟然每次埋身,另一邊都滴到50-70ml ,好神奇!!

複式洋房

BKXmas勳章

之前用乳墊濕哂,好哂料呀

大宅

BKXmas勳章

sweetbride119 發表於 17-8-12 07:51
好簡單架,你一邊埋身就用依個杯吸住另一邊乳房接住滴出黎ge 奶,距係殖膠有吸力,咩配件都唔洗,我剛生完 ...

但您滴得好多,我無咁多啊

複式洋房

BKXmas勳章

samsam89 發表於 17-8-12 10:00
但您滴得好多,我無咁多啊

唔係完全滴,距有種吸力,好似個泵咁,你可以試下用,我以前都係咁諗得一兩滴,用過就知唔係!

大宅

BKXmas勳章

sweetbride119 發表於 17-8-12 10:05
唔係完全滴,距有種吸力,好似個泵咁,你可以試下用,我以前都係咁諗得一兩滴,用過就知唔係!
...

即係我一邊泵都可以用?

大宅

BKXmas勳章

sweetbride119 發表於 17-8-12 10:05
...

您係邊度買啊同幾錢啊?

複式洋房

國民生產總值:299

BKXmas勳章

回覆樓主

我都想知邊度有得買,可以PM 我嗎?

洋房

國民生產總值:40

BKXmas勳章

回覆樓主

請問邊度有得買? Thanks.

男爵府

國民生產總值:6291

雞年勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

GARYCTW 發表於 17-8-11 13:05
請問邊度有得賣,幾錢?

我都想知呀 , 唔該 。

男爵府

回覆樓主:

已經 pm 咗你喇 。

複式洋房

BKXmas勳章

samsam89 發表於 17-8-12 10:59
即係我一邊泵都可以用?

係呀,如果你單泵另一邊可以用依個

複式洋房

BKXmas勳章

AACheungCheung 發表於 17-8-12 21:32
已經 pm 咗你喇 。

已回覆你了

大宅

BKXmas勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
sweetbride119 發表於 17-8-11 06:12
有埋身喂奶一定試過一邊喂一邊滴奶,真係哂左好多奶,我用緊依個吸奶神器,依家奶都唔使泵,超方便,有時 ...

有個媽媽話我知佢本來滴有30ml,一按下變左90ml,用左泵的功能,可泵pm我哪裡買同幾錢嘛?thx

大宅

BKXmas勳章

有個媽媽話我知佢本來滴有30ml,一按下變左90ml,用左泵的功能,可泵pm我哪裡買同幾錢嘛?thx

男爵府

sweetbride119 發表於 17-8-12 23:37
已回覆你了

知道 , 唔該哂 。

複式洋房

國民生產總值:240

BKXmas勳章

回覆樓主

想知邊度買!pm 我呀唔該你
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎