用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

論盡家傭 今日: 11|主題: 123466

TKO 薦x館好嗎?

複式洋房

國民生產總值:210

BKXmas勳章

老唔唔實?肯唔肯follow up,

王國熱話
英國代購 Kxc service 超差,大家唔想激氣就...
H 手鈪
第一個 Loewe
暑假出動 H wallet and rodeo

複式洋房

國民生產總值:216

BKXmas勳章

SnowlyL 發表於 17-8-11 08:48
老唔唔實?肯唔肯follow up,

係佢同「duck 魚」都中過伏,怕怕。詳情可pm.

複式洋房

BKXmas勳章

回覆:JoGoMa 的帖子

如果中伏?請pm我. 唔好意思我唔識pm人。

複式洋房

國民生產總值:366

間間都A字膊,我去過mk個間,唔得

複式洋房

BKXmas勳章

SnowlyL 發表於 17-8-11 11:13
如果中伏?請pm我. 唔好意思我唔識pm人。

前者:當時第一次請工人,佢話有免費更換,因為個姐姐問我借過好多次錢,成日死爸爸媽媽,打釜頭係雙位數,問agent 可唔可以换人,工人就立刻博炒整傷我個小朋友,仲唔係打龍通?
後者:工人來了幾日走佬,一句我冇聯絡過佢,唔知佢走左邊,有事請找勞工處幫助就推搪,仲話全香港agent 都係咁,工人走你檢討自己做過啲乜,唔高興同消委會啦,實行玩反面費事煩,真失見證。

複式洋房

BKXmas勳章

回覆:JoGoMa 的帖子

本身對呢間無好感,但揾到個合眼緣工人,視像interview 後又覺工人ok。希望新工人本身好,準時安排到港,我都唔期望佢哋有咩support, 唔好打龍通已好了。

大宅

國民生產總值:1513

BKXmas勳章

JoGoMa 發表於 17-8-11 20:53

前者:當時第一次請工人,佢話有免費更換,因為個姐姐問我借 ...

後煮係德成嗎?

別墅

國民生產總值:600

回覆 SnowlyL 的帖子

有需要正常AGENT資料可PM我

複式洋房

BKXmas勳章

peggypk 發表於 17-8-12 12:00
回覆 SnowlyL 的帖子

有需要正常AGENT資料可PM我

可以pm 我嗎?

複式洋房

BKXmas勳章

c9b 發表於 17-8-12 00:59
後煮係德成嗎?

不是得成,是另一間在將軍澳有店的得。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎