在職全職

跳至

首頁

尾頁

公爵府

公司有個三十餘歲女人仔,成日以為自己好叻好掂,review佢D野未講完就challenge你,人地問你一定有原因㗎,講完佢就唔出聲。

你公司有無呢種人

複式洋房

回覆樓主

身邊有一個 ,40+,唔識扮識認叻擦鞋自大是非精,好討厭

公爵府

回覆樓主:

公司有个team lead, 冇跟process做嘢,比我发現到,佢夠胆死話manager 冇比清晰instruction. 仲話系team lead, 真系豬一样的隊友。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

OKC 發表於 17-8-11 10:23
公司有個三十餘歲女人仔,成日以為自己好叻好掂,review佢D野未講完就challenge你,人地問你一定有原因㗎, ...

有, TITLE細過人, 自己請假, 人地幫左佢, 佢竟然話點解唔咁咁咁做, 仲話浪費左錢....

公爵府

OKC 發表於 17-8-11 10:23
公司有個三十餘歲女人仔,成日以為自己好叻好掂,review佢D野未講完就challenge你,人地問你一定有原因㗎, ...

咁咩人都有,冇辦法架咼

首頁

尾頁

跳至