用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 4907|主題: 934202

八千蚊而家租唔租到樓?  

子爵府

國民生產總值:10215

BKXmas勳章

幫朋友問: 八千蚊可以租到咩質數既樓?葵青區,唔該晒

Update: 我啱啱上咗28 Hse睇,都有啲盤,不過我見放盤嘅都係細嘅地產公司,我諗住同我個friend兩個女人仔去睇下先,想問下去呢啲細嘅地產公司,有冇D乜嘢要注意架。因為我之前租樓都係去四大地產公司搞,唔知啲細地產公司會唔會有啲蠱惑野,唔該晒!

水晶宮

國民生產總值:55623

BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

有但細同舊

水晶宮

國民生產總值:51662

BKXmas勳章

KamMui 發表於 17-8-11 12:33
幫朋友問: 從千蚊可以租到咩質數既樓?葵青區,唔該晒
佢自己有冇去地產睇過??

伯爵府

國民生產總值:15010

回覆樓主

上28hse 591睇

侯爵府

國民生產總值:23718

BKXmas勳章

回覆樓主

唐樓有架

珍珠宮

國民生產總值:30505

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 叻叻勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節 15週年勳章

無話租唔到, 視乎你有咩要求

翡翠宮

國民生產總值:79277

BKXmas勳章

難d喎,劏房?

珍珠宮

國民生產總值:34140

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

如果唔介意地區,方向,設施,大小一定有

珍珠宮

國民生產總值:42908

畀面勳章 BKXmas勳章

KamMui 發表於 17-8-11 12:33
幫朋友問: 從千蚊可以租到咩質數既樓?葵青區,唔該晒

套房

珊瑚宮

國民生產總值:105682

醒目開學勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

九龍城舊樓2樓近主街,實用600呎2房2大廳,好租客租左9年 $7800 ~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

國民生產總值:22625

BKXmas勳章 2017媽媽節

大力大力 發表於 17-8-11 13:49
九龍城舊樓2樓近主街,實用600呎2房2大廳,好租客租左9年 $7800 ~

人地問葵青區,你講九龍城,搭的士都成舊水喎
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

子爵府

國民生產總值:12601

BKXmas勳章

九龍城咁平,市價一定唔止啦
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

男爵府

國民生產總值:8668

BKXmas勳章

回覆樓主

可以,不過好細

珍珠宮

國民生產總值:44084

雞年勳章 BKXmas勳章

你都話好租客租佐9年, 咁佢E+搬走? 如果唔係好租客租緊, 都唔會放租啦.....
Childhood is journey, not a race.

男爵府

國民生產總值:8668

BKXmas勳章

回覆樓主

或者好偏嘅村屋

大宅

國民生產總值:1683

BKXmas勳章

回覆樓主

不要上28 house 591

好多衰人

老老實實睇多幾間地產仲好

我租屋over 8年經驗

侯爵府

國民生產總值:20393

FRISO飲奶勳章 雞年勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

得呀,不過係龍鼓灘囉,6千咋,我住緊。

侯爵府

國民生產總值:22071

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

都有架,不過都係要睇地區
我有個親戚佢租新界呢邊
租金都係$六千多D,已經有兩房一廳,除左個廳細左D之外睇落都唔錯呀

子爵府

國民生產總值:10421

回覆樓主

屯門都有。市中心附近舊區。單幢樓。8000都仲租到3百呎實用

我諗地鐵沿線要獨立四正單位。難d

侯爵府

國民生產總值:22625

BKXmas勳章 2017媽媽節

sweetiesbear 發表於 17-8-11 15:51
不要上28 house 591

好多衰人

自行放上網,唔願比佣,就知個1蚊係幾大啦
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎