用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 6436|主題: 920189

鼻甲縮小術

複式洋房

國民生產總值:138

BKXmas勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
有冇jm係仁安醫院做過鼻甲縮小術,邊位醫生好?家人近幾個月鼻塞情況嚴重,夜晚訓覺呼吸困難

男爵府

國民生產總值:6514

BKXmas勳章

sandyweiwei 發表於 17-8-11 14:12
有冇jm係仁安醫院做過鼻甲縮小術,邊位醫生好?家人近幾個月鼻塞情況嚴重,夜晚訓覺呼吸困難
...

睇左醫生未,個位主診唔得?
未睇點知要做呢個手術?
鼻一般呼吸困難除左鼻甲手術外
鼻中隔多數會做埋

複式洋房

BKXmas勳章

糖嬰兒 發表於 17-8-11 14:17
睇左醫生未,個位主診唔得?
未睇點知要做呢個手術?
鼻一般呼吸困難除左鼻甲手術外

幾個月前睇過醫生,醫生建議做鼻甲縮小術,當時家人唔想做,最近突然又話想做,因鼻塞情況嚴重影響睡眠。佢唔想搵以前個醫生,話做鼻檢查時有點粗魯,感覺唔好

男爵府

國民生產總值:6514

BKXmas勳章

sandyweiwei 發表於 17-8-11 14:30
幾個月前睇過醫生,醫生建議做鼻甲縮小術,當時家人唔想做,最近突然又話想做,因鼻塞情況嚴重影響睡眠。 ...

聽多過醫生建議先決定做唔做
因為做左返唔到轉頭
做左後個鼻無左d 自動調節功應
個鼻久唔久有鼻水又唔識停
唔係縮小/切除咁簡單
做完一邊另一邊亦同樣有呢個問題

複式洋房

BKXmas勳章

糖嬰兒 發表於 17-8-11 14:36
聽多過醫生建議先決定做唔做
因為做左返唔到轉頭
做左後個鼻無左d 自動調節功應

多謝
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎