用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 5605|主題: 920619

翡翠宮

國民生產總值:96945

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 2017媽媽節

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

別墅

國民生產總值:501

我都好攰呀

男爵府

國民生產總值:5451

BKXmas勳章

回覆樓主

超攰,翻工咩都唔想做……個靈魂已經出竅左放假喇

侯爵府

國民生產總值:20314

開心吸收勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

日日都超攰, 放工仲要湊女做家務

珍珠宮

國民生產總值:38074

BKXmas勳章

回覆樓主:

珍珠宮

國民生產總值:36165

BKXmas勳章

身心都似放緊暑假.

男爵府

國民生產總值:9251

BKXmas勳章

Me2,

伯爵府

國民生產總值:17181

FRISO飲奶勳章 雞年勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

攰死我,頭先bb柯左bu,換片周圍爬,踩到成腳成床都有

蛋皇哥0127    發表於 7 天前

珍珠宮

國民生產總值:46098

2017勳章 BKXmas勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我返工=放假; 收工趕返去接B,買餸煮飯,陪B睇書(或講故事), 等B訓佐再清潔屋企,沖涼, 洗衫褲=正式開工(攰呀)
在職媽媽, 無辦法, 但整體都係開心啲

蛋皇哥0127    發表於 7 天前

大宅

國民生產總值:1916

回覆樓主

我都好攰啊

翡翠宮

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 2017媽媽節

回覆樓主

辛苦各位媽咪J

加油加油加油!

大宅

國民生產總值:1812

BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主

超攰mok完牙好似食消炎藥好眼訓

侯爵府

國民生產總值:21216

BKXmas勳章

回覆樓主

攰嘅n次方
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

翡翠宮

國民生產總值:97606

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 動物勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

男爵府

國民生產總值:6955

回覆樓主:

我都好攰,大家吹吓水輕鬆吓

伯爵府

國民生產總值:16648

BKXmas勳章

回覆樓主:

me too

翡翠宮

kikiboy 發表於 17-8-11 20:10
攰嘅n次方

好想自己一個人去,
酒店瞓足一日一夜

男爵府

國民生產總值:8921

BKXmas勳章

lam133 發表於 17-8-11 16:28

我仲攰,出差4天,作病都要做,今天花了一天時間轉機才回到香港,依家背脊痛到C

琥珀宮

國民生產總值:157552

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 2017媽媽節

lam133 發表於 17-8-11 16:28

翡翠宮

LokYauYau 發表於 17-8-11 21:22
我仲攰,出差4天,作病都要做,今天花了一天時間轉機才回到香港,依家背脊痛到C
...

保重身體啊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎