用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

想生BB 今日: 130|主題: 93073

生育中醫推介

民房

國民生產總值:14

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
想問下大家有無好既生育中醫推介? amh 值得0.4, 搵西醫幫手同時想養下身, thanks!

洋房

國民生產總值:82

poohend 發表於 17-8-11 16:52
想問下大家有無好既生育中醫推介? amh 值得0.4, 搵西醫幫手同時想養下身, thanks! ...

我幾個朋友都搵周華儀中醫師,調理好身體就中左,其中一個朋友係試咗兩年都冇,西醫check又話身體冇問題,都係睇周醫生3定4個月就bingo.

別墅

國民生產總值:505

BKXmas勳章

yvonne520 發表於 17-8-11 17:46
我幾個朋友都搵周華儀中醫師,調理好身體就中左,其中一個朋友係試咗兩年都冇,西醫check又話身體冇問題,都係 ...

可否pm地址同電話??要預約嗎?

洋房

BYL310 發表於 17-8-11 17:48
可否pm地址同電話??要預約嗎?

PM 你.
打去好d.我朋友話周醫生有在中大教中醫架.有時要上堂,不過我唔清楚依家係咪暑假唔駛教

複式洋房

國民生產總值:175

BKXmas勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主

想要周醫師資料,謝謝

大宅

國民生產總值:4702

畀面勳章 BKXmas勳章

我幾個朋友都搵周華儀中醫師,調理好身體就中左,其中一個朋友係試咗兩年都冇,西醫check又話身體冇問題,都係 ...

請問可提供周醫師資料嗎?thanks
hohohohooooooo

複式洋房

國民生產總值:188

BKXmas勳章

請問可否pm醫師資料俾我嗎?我都想調理下身體呀,thx

大宅

國民生產總值:2990

BKXmas勳章

回覆樓主

請問醫師是在港島區定九龍區?可以pm資料給我嗎?謝謝!

洋房

國民生產總值:90

BKXmas勳章

請問可否提供周醫師資料給我嗎? Thank you :)

大宅

國民生產總值:4605

育兒性格勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

何桂萍 女醫師 婦科專科
不過價錢貴

大宅

國民生產總值:2279

BKXmas勳章

poohend 發表於 17-8-11 16:52
想問下大家有無好既生育中醫推介? amh 值得0.4, 搵西醫幫手同時想養下身, thanks! ...

amh低, 只對做試管有參考性作用, 因試管要做胚胎, 一粒卵係唔夠。

中醫幫唔到提升amh數值。但對懷孕無影響, 懷孕需要的卵子只需要一粒。

我amh0.15時, 基礎卵泡仲照到3粒。

當然太低都係唔好, bkjm講, 要食DHEA, Q10, 同飲黑豆水, 做運動。有助提升amh數值。

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Mamaskhy0011 發表於 17-8-12 11:51
請問醫師是在港島區定九龍區?可以pm資料給我嗎?謝謝!

港島區架,其實我自己住九龍...不過幾個朋友都睇左結果都好好,有一個朋友生完搵返周醫生調理,身體仲好過未生之前!調理真係好緊要呀!
PM U

洋房

mic326 發表於 17-8-12 01:36
想要周醫師資料,謝謝

PM U

洋房

mrs.huihui 發表於 17-8-12 02:08
請問可提供周醫師資料嗎?thanks

PM U

洋房

Co1230 發表於 17-8-12 03:30
請問可否pm醫師資料俾我嗎?我都想調理下身體呀,thx

PM U

洋房

KN1 發表於 17-8-12 12:46
請問可否提供周醫師資料給我嗎? Thank you :)

PM

民房

國民生產總值:29

yvonne520 發表於 17-8-13 02:43
PM U

可否也pm我,+分感謝(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

別墅

國民生產總值:595

BKXmas勳章

可否pm埋我thx

大宅

國民生產總值:4555

BKXmas勳章

回覆樓主

可以pm埋我

洋房

國民生產總值:74

可pm資料給我!
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎