用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 51|主題: 55860

葉酸問題

複式洋房

國民生產總值:129

BKXmas勳章

之前食 materna + 醫生開嘅葉酸,但我同materna 唔夾,所以想轉elevit。想請教食elevit 仲要加葉酸嗎?

大宅

國民生產總值:1042

BKXmas勳章

yingyin2010 發表於 17-8-11 19:57
之前食 materna + 醫生開嘅葉酸,但我同materna 唔夾,所以想轉elevit。想請教食elevit 仲要加葉酸嗎?
:ad ...

可能食呢隻

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:220

QQVICKY 發表於 17-8-11 20:37
可能食呢隻

我都係呢食呢隻blackmores

大宅

BKXmas勳章

DoubleS1218 發表於 17-8-11 20:57
我都係呢食呢隻blackmores

Blackmore好野黎。我唔知係咪食呢隻。係澳洲買 食左2個月就中左

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:220

回覆樓主

我都係朋友幫我澳洲買!
朋友在澳洲的親戚做醫生及護士都推薦呢隻!blackmores golden pregnancy & beast-feeding

水晶宮

國民生產總值:72127

BKXmas勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
你睇下上面成份表,話姐問下醫生意見。

男爵府

國民生產總值:8347

BKXmas勳章

QQVICKY 發表於 17-8-11 20:37
可能食呢隻

請問係邊度買?

大宅

BKXmas勳章

kathyyu312 發表於 17-8-12 17:23
請問係邊度買?

我老公表妹係澳洲買 你需要就pm我

別墅

國民生產總值:870

BKXmas勳章

Blackmore 係manning 有得買。想請問食Blackmore 另外要加葉酸嗎?

複式洋房

國民生產總值:129

BKXmas勳章

haha748494 發表於 17-8-12 17:15
你睇下上面成份表,話姐問下醫生意見。

Thanks.

打咗去診所問,姑娘話可以另加葉酸。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎