用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
12oC.67%

義工

自由報料 今日: 27|主題: 256924

跳至
卸妝油邊隻落防水睫毛液強??

男爵府

國民生產總值:6584

BKXmas勳章

有乜好介紹?

男爵府

國民生產總值:6272

BKXmas勳章

回覆樓主

Bifesta 隻專缷眼幾好

男爵府

BKXmas勳章

angelist 發表於 17-8-11 23:34
Bifesta 隻專缷眼幾好

有冇邊隻連臉一次過卸??

大宅

國民生產總值:4701

BKXmas勳章 2017媽媽節

yukyee2528 發表於 17-8-11 21:46
有乜好介紹?

而家好多防水睫毛液都出緊溫水可以落樓主用緊邊隻?

男爵府

BKXmas勳章

無糖茶妹 發表於 17-8-12 00:59
而家好多防水睫毛液都出緊溫水可以落樓主用緊邊隻?

Kiss me

男爵府

國民生產總值:9446

BKXmas勳章

yukyee2528 發表於 17-8-11 21:46
有乜好介紹?
BIORE!!! 長期用佢, 好乾淨.~ 其他卸妝水抹眼都唔夠好.

wcpcelia    發表於 17-8-12 16:23
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

珍珠宮

國民生產總值:33876

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

yukyee2528 發表於 17-8-11 23:44
有冇邊隻連臉一次過卸??

當然是 fancl

男爵府

國民生產總值:6980

BKXmas勳章

回覆樓主

呢款平靚正,番工我full set妝都落得好光淨,樓上提到個幾款都用過,我自己覺得都冇呢款咁好,我自己回購左好幾支。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珊瑚宮

國民生產總值:105425

BKXmas勳章

鐘意用fancl.

大宅

國民生產總值:1708

BKXmas勳章

happylogin 發表於 17-8-12 11:14
呢款平靚正,番工我full set妝都落得好光淨,樓上提到個幾款都用過,我自己覺得都冇呢款咁好,我自己回購左 ...

呢個我都用過
好正 就算吾小心入左眼都吾那眼
好多年前系kawaiiland 買
宜家吾知邊度有得買呢?

大宅

國民生產總值:1871

BKXmas勳章

kkilam 發表於 17-8-12 12:09
呢個我都用過
我都想知

男爵府

國民生產總值:6980

BKXmas勳章

kkilam 發表於 17-8-12 12:09
呢個我都用過
冇錯, 佢唔那眼, 又大支又好平, 一支用到6-9個月,我係卓悅買過. 759有特價買係最平.

男爵府

BKXmas勳章

jayk_1030 發表於 17-8-12 08:19
BIORE!!! 長期用佢, 好乾淨.~ 其他卸妝水抹眼都唔夠好.

水黎?

男爵府

BKXmas勳章

呢款平靚正,番工我full set妝都落得好光淨,樓上提到個幾款都用過,我自己覺得都冇呢款咁好,我自己回購左 ...

萬寧有嗎??點用家?

男爵府

國民生產總值:9446

BKXmas勳章

yukyee2528 發表於 17-8-12 15:52
水黎?
https://www.google.com.hk/search?q=biore+%E5%8D%B8%E5%A6%9D&rlz=1C1HIJB_enHK643HK676&tbm=isch&imgil=QhvsiokI5zXBrM%253A%253BV8XPhCc8IrOczM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.kao.com%25252Fhk%25252Fbiore%25252Fbio_makeup_remover_00.html&source=iu&pf=m&fir=QhvsiokI5zXBrM%253A%252CV8XPhCc8IrOczM%252C_&usg=__zxRdJnnQt2mJHgykdHpJcTeFArg%3D&biw=1366&bih=662&ved=0ahUKEwjViNHTm9HVAhWEX5QKHa5sAs8QyjcIRw&ei=BrSOWdXtDoS_0QSu2Yn4DA#imgrc=QhvsiokI5zXBrM:
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

男爵府

BKXmas勳章

happylogin 發表於 17-8-12 13:06
冇錯, 佢唔那眼, 又大支又好平, 一支用到6-9個月,我係卓悅買過. 759有特價買係最平. ...

759都有?

大宅

國民生產總值:1708

BKXmas勳章

yukyee2528 發表於 17-8-12 15:54
759都有?

我之前系759kawaiiland買過
宜家冇留意有冇

wcpcelia    發表於 17-8-12 16:23

珍珠宮

國民生產總值:40259

玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BKXmas勳章

落唔落到眼妝?
閃粉落唔落到?

公爵府

國民生產總值:29634

BKXmas勳章

fancl

珍珠宮

國民生產總值:42564

BKXmas勳章

回覆 happylogin 的帖子

今日係卓悅買咗 $55, 仲另有95折, 折咗才 $52.3

天天都要過得開開心心

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎