用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

心聲留言 今日: 5|主題: 15328

海洋公園課程2017令人失望

大宅

國民生產總值:1349

BKXmas勳章

我已經為兒子連續兩年報讀暑假親親動物課程,但和上年相比,有感極之失望:
1.上年學員有tee 送,首天派發第二天起穿著上課,凝聚歸屬感,值得讚賞!今年只派一條布帶,極之可笑,用來扣襟章。
2. 學員五天內的膳食,飯多餸少,再加送1支Qoo 包裝白提子汁,每天如是毫無變化,極度無誠意心思。
3. 組長1:8 方式由大哥哥大姊姊領導小朋友完成課程,雖然領袖哥哥姊姊很溫柔細心又有愛,但是,卻未能完成兼顧每一位小朋友。
4.畢業典禮才可笑,上年在劇場舉行,有ppt 有照片回顧等,典禮確實辦(emoji)️很好,最後還送小朋友水果盒,今年,求其在僻遠小房間舉行,要小孩重覆每天做的事,令人失望。
5. 至於購買照片事宜,更令人失望,上年比500 能夠取照片+相冊,今年,save 5張電腦照片在咭仔內,自己回家列印,簡直極令人失望。
因此本人明年絕對不會再讓子女參加,也勸家長能給予這麼多的價錢,要考慮清楚質素下降是否能夠接受。

王國熱話
法國醫院直播,歡迎發問
請問已經照到/生係男仔嘅媽媽
請問瑪嘉烈醫院妊娠糖尿標準指數係幾多...
孕婦媽媽染髮

洋房

國民生產總值:62

wyleung 發表於 17-8-11 23:08
我已經為兒子連續兩年報讀暑假親親動物課程,但和上年相比,有感極之失望:
1.上年學員有tee 送,首天派發 ...

落差好似頗大。。。

大宅

國民生產總值:1349

BKXmas勳章

pingfanyan 發表於 17-8-11 23:31
落差好似頗大。。。

除了落差大之外,仲未計國內團湧入公園內呢,全無公德心,尤其是排隊等候時間,真的寧願選擇參加其他活動,我覺得海洋公園還是做國內人生意算了,可惜。

珍珠宮

國民生產總值:31498

BKXmas勳章

好彩冇上當!

自由太多會令世人失去平衡

男爵府

國民生產總值:6304

BKXmas勳章

回覆:海洋公園課程2017令人失望

呢次真是上咗賊船了?

侯爵府

國民生產總值:23182

BKXmas勳章

回覆樓主:

我上星期見到海x公園原來仲會接待yxmc嘅“camping"小朋友,啲camping課程成幾千。
佢哋一人一份大熊貓兒童餐同一杯橙汁

大宅

國民生產總值:2828

BKXmas勳章

個夏水禮都差左好多啦, 我幾年前去過一次, 有大型吹氣滑梯, 水蛋掉下, 仲有好多遊戲, 今年好流, 得一個大帳篷入面有少少噴水野噴下水玩下沙咁

大宅

國民生產總值:4123

BKXmas勳章

回覆樓主:

多謝你分享,因為你去了兩年,所以有得比較。同學仔家長說都ok(因為他們也是第一次參加,冇比較就覺得ok.)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎